Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 13 september 2011

Då blir det min tur


Alltså, man kan verkligen ifrågasätta mattes omdöme. Undrar just vad hon skulle säga om att få sin bild utlagd till allmän beskådan, med tungan ute sådär?? Nä, just det! Skulle nog bli njet och veto direkt.

Jag önskar jag kunde jama att jag just avnjutit en läcker måltid från någon av mina restauranger, men de har varit sorgligt utan råvaror ett tag. Hoppas det kommer nya leveranser snart? Nä, jag bara putsade mig litet inför kvällen, och då passade hon på, den fulingen. Nåjam, det kommer väl en tidig morgon, när somliga mattar vill sova och alerta katter vill ut. Då är det min tur att passa på.
  

20 kommentarer:

 1. Men Gustav, du måste ju inse att en människotunga inte är nåt att se på, medan en söt kattunga går att titta länge på. Du ser ju jättefin ut som vanligt. Det kommer nog nya leveranser av färskvaror snart ska du se.

  SvaraRadera
 2. Visst är det typiskt att människor alltid lägger ut bilder där de tycker vi ser fåniga ut! pfffft. Men, du har rätt - hämnden är vår! Muaahaahahaha!!!

  SvaraRadera
 3. Det är likadant här hemma kan jag berätta.
  Men jag håller fullständigt med Kattson. Tindra blev lite svettig i pälsen till och med när hon såg dig. Ups, det fick jag visst inte berätta. *duckar*

  SvaraRadera
 4. KATTSON: Njam, du är ju snäll som säger så, men jag skulle ändå föredra en tungfri bild.
  Matte påstår att musleveranserna brukar komma igång på höstgång, så jag är vid gott mod.

  SvaraRadera
 5. MAURICE och KAJSA: Visst gör de? Måste vara någon slags komplex de har? Eller bara kass humor? Men, som jamat, man kan ju vidta åtgärder!

  SvaraRadera
 6. SIPPO: Ja, din husse är ju också människa, och de verkar ungefär likadana överallt. Blev hon svettig? *undrande* Har ni det varmt?

  SvaraRadera
 7. Du är fin oavsett om tungan är utanför eller inte.Nosbuff

  SvaraRadera
 8. Jam det där känner man igen !!!
  Bilder på oss katter i pinsamma situationer som läggs ut på bloggen och på fejjan = SUCK JAM !!!
  Men jamar bäst som jamar sist när du lyckats ta foton på din matte i nån pinsam situation :)

  SvaraRadera
 9. Håller med förgående jamare.
  Detta borde vi anmäla för kattombudskatten!
  Privatliv tack!

  SvaraRadera
 10. Kombinationen Alerta katter och sömniga mattar har en given förlorare... *fniss* Fast vi tycker att du, som alltid, är fin på bilden. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. DUI och DECO: Så ni jamar...men tack!

  SvaraRadera
 12. KJELLE BUS: Det verkar som om vi alla har detta gemensamt, och det känns på sätt och vis bra ändå. Att man inte är ensam om eländet.
  Oj, så många tillfällen jag skulle haft blixtmojängen beredd...men rätt som det är slår jag till!

  SvaraRadera
 13. MAX och MÅNS: Ni och jag har ju ändå en fördel. Vi kan privata på nätterna, helt utom synhåll för alla bildtagare. Alltid något.

  SvaraRadera
 14. FINDUS, ISAK och RASMUS: He-he, ja, så är det! Och man behöver inte mer än en gissning på sig för att klura ut vem!

  SvaraRadera
 15. Jamar som övriga här, att vi ska nog anmäla våra tvåbeningar till kattombudskatten för att vi inte får ha ngt privatliv, HMPF
  Så gör våran matte oxå, tar bild på oss OM vi har tungan ute.

  Förresten Gustav, så fyller jag/Sessan 6 år nu på torsdag, så om du vill komma till min födelsedag så har vi fest inne hos oss då, mjau
  Vi bjuder på räkor, fisk och grädde, så får övriga katter oxå ta med sig ngt gott att förtära, mjau

  Tass tass
  /Sessan

  SvaraRadera
 16. MIMMI, CHICKO, TARZAN,SESSAN: Klart jag kommer på festen! Det ska bli kul, var ju ett tag sedan. Jag ska försöka ta med mig kanin som jag brukar. Det ska nog gå bra, hörde att restaurangerna väntade påfyllning endera dagen.

  SvaraRadera
 17. Måste jama att jag tycker du ser lika stilig ut som vanligt på bilden. Vid närmare eftertanke skulle den säkert passa bra som reklambild för ett eller annat företag som lagar läckra middagar av de råvaror du efterlyser :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
 18. En ovanligt söt tunga är det iofs. ;)

  Har du kvar pinglan om halsen förresten? Är det därför det är tomt på ute restaurangen?

  Alltså hade jag bara kunnat manövrerar blixtmaskinen med mina tassar så hade en hel del piniga bilder på matte snart funnits till beskådan på nätet.

  Men som någon jamat, hämnd är bäst serverad kall och gärna med gelé- :)

  Nosgos

  SvaraRadera
 19. FRASSE: Hmm, man kanske skulle ge sig in i reklambranschen? Då skulle jag ju få ut något positivt av det hela! *hallåjam headhunters!*

  SvaraRadera
 20. NEA: Nämen så du säger *rodnar*
  Jag har alltid haft pingla, har aldrig förhindrat jakt. Maten kanske har regnat bort? Det har nog varit översvämning i restaurangerna.
  Gissa om jag också kunnat lägga ut diverse bilder, dumt att vår anatomi förhindrar det *suckjam*
  Hämnd med...gelé?

  SvaraRadera