Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 8 september 2011

Jag har fått ett nytt jobb!

Jag passar på att ta igen mig litet i väntan på nästa kund
Härom dagen var jag ju inte helt nöjd med husses respons på mina ambitioner att hjälpa till med kontorsarbetet. Men man kan inte hänga svans för det. Nu har jag kommit på en ny funktion och uppgift för mig här på kontoret. Ja, vi har vår arbetsplats hemma. Matte och husse, de jobbar i ett enda rum. Det är inte så mycket att jama om, men de kallar det arbete i alla fall. Mitt arbetsfält inbegriper naturligtvis oerhört mycket mer än detta enda rum. 

Utomhus har arbetsuppgifterna varit tydliga och klara, men på kontoret har jag haft en del svårigheter att få bra riktlinjer? Mina försök har alltför ofta mötts med negativa reaktioner. Därför är jag mycket nöjd med att ha hittat en passande uppgift, som dessutom gillas av matte och husse. Jag har blivit kundmottagare! Det är en viktig uppgift att se till att de som kommer känner sig välkomna. Kanske är det litet skryt, men kan man tänka sig någon mer kvalificerad för det här jobbet?

22 kommentarer:

 1. Husse jamar (som möter en massa kunder varje dag) att någon bättre kundmottagare kan han inte tänka sig. Hans drygt 20 års rutin står sig slätt mot dig sju dagar i veckan!
  Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Du är den perfekta kundmottagaren. Den bästaste av dem alla!
  Vilken tur för matte och husse att du åtar dig uppdraget.
  Hoppas att löneförhandlingarna var till belåtenhet!
  MINST en Sjöbogårdens stickis om dagen vore en bra lön för ditt viktiga arbete ;-)

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. MAX och MÅNS: Det stärker mitt självförtroende att er husse tycker så! Jag är ju rätt ny i den här befattningen än, men känner mig ändå bekväm i rollen. Kul jobb! Hoppas er husse också tycker det!

  SvaraRadera
 4. Finns ju inget annat alternativ som vi ser det. Kan inte bli bättre! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. HJULIA och SMULAN, AMANDA: Åh, tack så mycket! Det var snällt jamat! Jag är relativt nöjd med lönen hittills, men sedan jag skaffat mig mer erfarenhet tänker jag förstås begära påökt.

  SvaraRadera
 6. Du är helt klart rätt katt för att ta emot kunder. Husse säger att han skulle bli jätteglad över att bli mottagen av en sån fin kundmottagningskatt.

  SvaraRadera
 7. DUI och DECO: Hittills har kunderna verkat nöjda, såvitt jag förstår. De flesta verkar glada över mitt mottagande. Och jag gör mitt bästa för att vara trevlig.

  SvaraRadera
 8. SIPPO: Säger han det? Vem vet, kanske kan jag söka jobb nån annanstans sedan, när jag blivit varm i pälsen? Men först måste jag nog bättra på min erfarenhet.

  SvaraRadera
 9. Du har ju verkligen fått det perfekta jobbet för dig! Det passar ju som tass i vante, skulle man kunna jama. Vi grattar husse till att ha fått en så kattificerad kundmottagare! Dessutom en av de klokaste kund-/katt-mottagare vi vet.
  Många kattulationer till både dig och husse!
  Tasshonnör
  Mozart & Vincent

  SvaraRadera
 10. Äntligen har rätt katt hamnat på rätt plats! För vem kan bättre än du få kunderna att känna sig omtassade och välkomna?
  Hoppas att husse och matte inser vilken insats du gör, särskilt med tanke på att ditt ansvarsområde är så mycket större än deras.
  Tassklappar

  SvaraRadera
 11. Finns väl ingen bättre än du på sånt!! Och så fyller du ju en funktion som VD (Verkställande Direkatt) och Styrelsejamförande. Utan dig faller huset ihop och dina människor vallar runt vind för våg på stranden utan att veta var de hör hemma. Husse skulle säkert glömma både magen och adressen om inte du styrde upp det hela!) Stilig stol har du också!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
 12. Jag har ju ingen aning om vilken bransch husse och matte och du jobbar i, men jag skulle gärna vilja bli kund i er firma om jag blir mottagen av dig. Du har ju det klart svåraste jobbet. Att ta emot kunder så de känner sig välkomna är svårt, men du är ju perfekt för det jobbet. Grattis! Hoppas du har bra betalt med bonus, fallskärmsavtal etc.

  SvaraRadera
 13. MOZART och VINCENT: Tack, tack! Det känns faktiskt som om jag hittat min plats, äntligen! Konstigt att ingen tänkt på detta förut?

  SvaraRadera
 14. FRASSE: Jag är duktig på att välkomna, det är en av mina starkaste sidor. Och jag tror att matte och husse förstår att jag är en tillgång i firman. Ser fram emot nästa personalmöte.

  SvaraRadera
 15. MAURICE och KAJSA: Visst passar stolen perfekt till mig? En riktig direkattstol! Tror ni verkligen det skulle gå så illa utan min styrning här? *funderar* Joo, kanske...vad hemskt det skulle va'. Tur att jag flyttade in här!

  SvaraRadera
 16. KATTSON: Jag vet inte heller vad de jobbar med, för jag tycker inte de gör någonting alls. Bara tittar på papper och håller på med datorn. Inget RIKTIGT arbete, vad jag kan se? När det kommer kunder sitter de mest bara och pratar. Men vill de kalla det för arbete, så är det okej för mig. Jag sköter min bit. Möter i dörren i visar dem in. Låter dem klappa mig, så att de ska må bra. Kundvård, helt enkelt!

  SvaraRadera
 17. Det måste ju vara DET purrfekta jobbet för dig Gustav att vara ansvarig kundmottagare !!

  SvaraRadera
 18. KJELLE BUS: Det är minsann inte alla som har turen att hamna på rätt arbete. Vilken tur jag har som kan sköta alla mina jobb hemifrån!

  SvaraRadera
 19. Vi jamar som dom andra. Rätt katt på rätt plats så att säga. Kan inte tänka oss någon bättre kundmottagare än dig Gustav!

  SvaraRadera
 20. SKRUTTEN och SKORPAN: När också NI tycker det, då MÅSTE det ju vara rätt! :)

  SvaraRadera
 21. Kattulerar till ditt nya fina jobb Gustav. Som gjort för dig ju! Vad får du lön om man får fråga?

  Nosgos

  SvaraRadera
 22. NEA: Tack så mycket! Begynnelselönen är tjugo dentisar och tjugofem Star Fishkulor i veckan. När jag blivit litet varm i pälsen tänker jag begära extra sticks också. Det dröjer nog inte så länge.

  SvaraRadera