Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 12 april 2012

Lura en katt??Matte var i djurbutiken och fick syn på en girmuskusin. Trodde hon, alltså. Jag upptäckte givetvis genast att det  var en leksak! Den bara låg där och tråkade sig. Har sällan skådat något så ointressant! Dessutom ljög de som hade gjort den. De påstod att det var kattmynta i den. Klart de kan lura människor med det, men en katt??? Inte en chans! 

Så nu förpassas den till korgen för värdelösa leksaker. Den börjar bli rågad nu.

Nu sticker jag iväg på festen hos Tarzan, som jamar att han fyller kattiljoner år idag. Ska bara ut och vittja restaurangerna här ute. Man måste ju ha med sig något till värden! Ja, just det! Glömde nästan berätta att jag fått vara ute idag! Hela dagen! När matte satte på mig halsbandet i morse förstod jag direkt vad det var frågan om. Vilket lyckligt ögonblick, gissa om jag spann?! Och nu ska jag på fest. Bättre kan det inte bli. Vi ses!

18 kommentarer:

 1. Hur kan nån ens komma på tanken att försöka lura dig? Det är ju dömt att misslyckas. Kul att du fått vara ute idag. Och tur också för då tar du ju med dig nåt gott till festen hos Tarzan. Jag kommer så klart också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De som tillverkar fusk borde få böta med både dentisar och stickisar, minst ett årsbehov till varenda katt. Kattmynta vet jag minsann hur det luktar. Fyjam för att bli lurad!

   Radera
 2. Så hon gör! *STORA ögon* försöka lura finaste Gustav? Det är då rakt inte snällt. Hon kanske vill ha den själv? ;)
  *tassarna upp* Såå himla glad för din skull! Förstår att det var skönt att få komma ut och sträcka på benen lite :D
  Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Njam, matte blev nog också lurad, för hon trodde på skylten i djurbutiken där stod "med kattmynta". Bara fiffel och båg! Men vad jam, nu när jag får vara ute är det inte noga, egentligen. Fast matte kunde ju köpt stickisar för pengarna i stället.

   Radera
 3. Klart att du genomskådade bluffen med en gång. Det krävs nog en människa för att bli lurad av en sån där andra klassens leksak. Fast de är ju rätt lika på formen, så det är kanske inte så lustigt att matte blev lurad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har såklart inte rätt sorts nos för att upptäcka sånt här fusk. Tänk om de haft en katt-testare i butiken...vilket fiasko för deras försäljning!

   Radera
 4. En sån där "leksak" har min matte också köpt till mig , min ligger oxå i korgen med värdelösa leksaker !
  Åh så kuligt att du har fått vara ute hela dagen idag , passade ju jättebra i det fina vädret som vi haft här nere idag :)
  Vi ses på partyt !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ahajam, du upptäckte naturligtvis detsamma som jag. Undrar just hur många lurade katter det finns? Eller lurade mattar/hussar kanske man ska jama.
   Det var bara så underbart idag, fast att den dumma dimman kom här på eftermiddagen. Men vad gjorde väl det? Vi ses!

   Radera
 5. Härligt att komma ut! Vi ses ikväll! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt är bara för-jamet! Javisst ses vi!

   Radera
 6. Mjau kompis, så härligt att du ÄNTLIGEN fått komma ut, så du oxå kunde tassa över tull oss, och min /Tarzans födelsedag/ så jamars trevligt ska du veta, som fått vara inne länge. Tass på dig.
  Så jamars kul att många kunde tassa förbi, mju.
  Många hade god mat med sig och så lekte vi ju så mycket, så till slut när alla hade åkt,så somnade jag på *stört* *Fniss*
  visar bilder i morgon/Fredag, när matte behagar öppna datorn åt oss, mjau

  Tass tass/
  Tarzan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken tur att det blev just på din födelsedag! Hade ju känts extra tufft att sitta inne och veta att alla andra var på partaj!

   Radera
 7. Pfffft! fuskgirmus!!! Skandal! be matte ringa till DO (betyder väl Djurombudsmannen????)
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bedrägeri i full skala! Ska verkligen jama åt matte att kontakta det där DO. Det här är ALLVARLIGA saker.

   Radera
 8. Håhåjajam, folk gör tydligen vad som helst för pengar nuförtiden. Men jag tycker ändå det är att tassa lite väl långt när man lurar oskyldiga katter. Eller rättare jamat FÖRSÖKER lura, för du tassade ju självklart inte i fällan.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nänä, inte går jag på såna lurendrejerier. Det gör INGEN katt! Vem känner inte skillnad på mynta och gräs?

   Radera
 9. Men hallåjam! Har du Gustav varit här hemma hos mig och fotat min Kickeroo och Majas gröna gris??? Eller kan det vara så att våra mattar köper samma saker till oss? Fundilerar....
  Kan bara tala om att Majas gröna gris fungerar alldeles utmärkt som leksak... åt mej.
  Maja bryr sig inte så mycket om den där grönisen men när jag nån gång får tag på den så mördar jag den direkt. Dom måste ha glömt att mynta din gröngris. Våran gröngris är jamargod.
  Tassen!

  SvaraRadera
 10. Märkte du inte när jag smög omkring där? ;)
  Men, hur kan de bara GLÖMMA min?? För att den är utan mynta är vi helt överens om, alla vi tre katter. Desto bättre att de inte glömt din, så slipper du fylla på värdelösa korgen.

  SvaraRadera