Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 27 april 2012

Gustav funderar...om mat


?????????????????????????????????????????????????????????

Önskar er alla en härligt varm och skön helg!

Jag är tillbaka på måndag

24 kommentarer:

 1. Ojoj, det var en jamarsbra fråga! Har funderat på samma sak ;)
  Önskar er en härlig helg också! <3 Glöm inte CATurday imorgon!
  Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en stark känsla av att jag inte är ensam om denna fundering. Ständigt aktuell, aldrig besvarad. Ha det så bra!

   Radera
 2. En mycket viktig fundering som vi alla har!
  Säg till OM denna viktiga fråga får nåt braigt svar ;-)

  =^.^=

  Helgbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väldigt nyfiken på om vi ska närmare gåtans lösning nu?

   Radera
 3. En synnerligen viktig fråga du tar upp! Tror nästan vi ska sätta upp den skylten väl synligt i köket... Kanske att matte får sig en tankeställare då? Trevlig helg med förhoppningsvis massor av go'mat! Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar på det här varje dag i princip. Förhoppningsfull tassar man inte efter hårt slit där ute... fram till matskålen...bara för att konstatera samma innehåll som alltid. Det är för märkligt.

   Radera
 4. Intressant fråga. Svaret gav du kanske delvis igår när du berättade att kaninrestaurangerna inte öppnat ännu. Fast egentligen rör det sig om en ansvarsfråga tycker jag. Det är nämligen mattes/husses ansvar att se till att det ALLTID finns go'mat att tillgå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jag fixar på egen tass där ute ingår liksom inte i den här funderingen. Det är, precis som du jamar, det som matte och husse serverar som jag undrar över? De KAN ju, det har jag noterat ibland. Men ack, så sällan!

   Radera
 5. Det undrar vi med. Tindra vill ha min mat och jag vill ha hennes, men ändå får vi inte byta. Varför inte ge oss muslingar varje dag istället? *suckar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med fullständigt! "Levande föda" har jag hört är väldigt nyttigt. Jag skulle kunna tänka mig att hjälpa till med jakten här, och du får väl se till att din husse gör litet nytta när ni är ute på patrull! Det går ju åt några stycken om man ska bli mätt. Och Piff, Puff och Tindra vill nog också ha. Tänk, vad glada de skulle bli!

   Radera
 6. Ja varför??? Det där med mat är ju viktigt och vi som är så duktiga på att njuta av tillvaron borde ju få njuta av maten också! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är en stor och viktig fråga för oss katter. Jag hoppas på någon slags förhandling med våra människor. Ni får i alla fall kyckling ikväll. Det är ingen dålig början!

   Radera
 7. Mjau, här är det samma sak ibland, att vi får samma mat t.ex två dagar efter varandra, undrars varför? Tycker manborde få lite variation på maten, men ibland händer det att vi får festmat, *Fniss* Tonfisk är festmat för oss.

  Tass tass


  I kväll kom matte hem från den där begravningen, som hon och lillmatte har varit på. Blev så jamars glada när dom kom hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två dagar? Jag får likadan nästan alltid! Matte köper en stoooor påse, och sedan portioneras den ut. Jag som skulle vilja ha vitfisk varenda dag, med leverkorv till efterrrätt. *drömmer*

   Radera
 8. Igår var det festmat hos oss. För då hade mamsen köpt gottiga grejjer!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg det! Undrar just om ni kommer gilla det lika mycket när ni ätit upp femton påsar? Hoppas det!

   Radera
 9. Fullkomligt obegripligt! Världen är full av god mat och så får man bara tråkig mat! hua!
  nosgos å GOD mat
  Maurice & kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Torra små kulor...dag efter dag. Tur man i viss mån är självförsörjande. Värre för er, förstås. Fast ni har en väldans snäll lillie som jag förstått inhandlar räkor och annat smarrigt litet då och då!

   Radera
  2. Jo, vi får rätt mycket gottisar. Men vi vill ha BARA gottisar!

   Radera
  3. Jo, och där kommer vi till det obegripliga. INGEN verkar ha det så?

   Radera
 10. Det verkar som om dina människor är i stort behov av en deliKATTesskurs. Och om de inte finns någon sådan så kan ju vi och våra kompisar ordna en. De ska minsann inte kunna skylla sina bristande kulinariska kunskaper på att de inte har tillgång till experthjälp!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååhh, finns det en sådan kurs? Ska GENAST anmäla mina människor dit i så fall. Deras kunskaper i detta ämne är HELT UNDERMÅLIGA!

   Radera
 11. Jamar som Frasse = Tror du får skicka iväg dina människor på deliKATTesskurs :)
  Hemma hos mig fungerar servicen utmärkt när det gäller servering av godmat !

  SvaraRadera