Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 28 mars 2013

På en käpp?Påsken är en god helg. Särskilt om man gillar äggula, vilket jag gör. Men även för övrigt brukar det vankas olika delikatesser. Har man tur, kommer det också människor som man gillar och hälsar på. Precis sån tur har jag! Nästan alla favoritmänniskor jag har ska komma, så nu måste jag vara noga med att de ska få tillfälle att umgås med mig också. Utan att skryta för mycket, måste jag tillstå att min popularitet är betydande.

Jag önskar att också alla mina vänner ska få en riktigt trevlig och fin helg på alla sätt! Tar för givet att era människor är insatta i traditionen att det ska delas ut godis den här helgen!

För att hinna med alla mina förpliktelser i påsk kommer jag inte tassa här förrän på tisdag igen.  Och i kväll ska jag förresten  följa med matte nånstans, hon ska ut och flyga påstår hon. Och så håller hon på och putsar en käpp??

En glad påsk önskas er allihopa!

18 kommentarer:

 1. Äggula jamar du? Det har husse aldrig bjudit på.
  Det låter helmysigt att få besök av människor som tycker om dig, fast vem skulle inte göra det?
  Var försiktig bara om du ska ut och flyga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, har du aldrig fått äggula? Påjama genast för husse att det är en delikatess! Att det är nyttigt att få litet då och då struntar jag i.
   Tycker käppen ser betänkligt smal ut. Tur jag har klor!

   Radera
 2. Ojdå... ska du till Blåkulla med matte?
  Hoppas att ni får en härlig flygtur :)

  =^.^=

  Påskbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det dit vi ska? Hon har varit så hemlighetsfull. Har bara hört att det är ett helt gäng som ska följas åt dit. Vi kanske ses där, rentav?

   Radera
 3. Jag gillar också äggula, men de där pappäggen i glada färger är ju bara båg, de ser fina ut, men innehållet är inget för mig. Men vänta, nu fick jag en idé: Ska be matte lägga torrisar och stickisar i mina påskägg, då blir det ju en helt annan sak!
  Låter trevligt med besök av favoriterna, du får se till att fördela dina gracer rättvist, så det inte blir bråk och sura miner :-)
  Och flyg försiktigt, många av de där käpparna saknar tillfredsställande säkerhetsanordningar, har jag hört :-)
  Matte och jag önskar dig och de dina en riktigt fin, mysig, rolig och solig påsk! :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stickisar låter som en utmärkt idé! Tack för den! Jag tycker de är strået vassare än torris-godis. Det brukar lösa sig rätt bra med mina gäster, för de stannar såpass länge att jag hinner med alla.
   Är de inte säkra, käpparna, jamar du? Har faktiskt funderat litet åt det håller själv, efter en ytlig inspektion. Måste ta upp det med säkerhetsansvarig, dvs matte. Vill ju komma helskinnad tillbaka till mina gäster!
   Och så önskar vi er detsamma förstås!

   Radera
 4. Det låter som en väldigt trevlig helg, inte minst för de som ska besöka dig. Väldigt generöst av dig att ta tass om dem, som vanligt. Se till att ha på dig mössa med öronlappar och säkerhetsbälte om du ska ut och flyta. Och kontrollera not att mattes flygkattifikat är giltigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öronlappar kan absolut behövas i den här kylan! Tror matte håller på och fixar med bälten också nu, så det är nog OK. Men jag undrar just över det giltiga flygkattifikatet? DET tror jag inte finns något! Nåjam, hon får skylla sig själv om hon åker dit för olovlig flygning. Har för mig att straffet är tusen stickisar? Som givetvis ska överlämnas till medföljande katt. Jag TROR att det är så?

   Radera
 5. Glad påsk på er alla! Vi ska njuta av god mat, gottisar och gos! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det hoppas jag vi alla ska få göra! :)

   Radera
 6. Vad trevligt att alla dina favoriter kommer - de kommer att bli mycket glada över att du vill umgås med dem! Ska du åka på en käpp, säger du? Hmmm. Knostigt. Jag tror att ALLA katter flyger på kvastar ikväll! :D
  nosgos å påskgottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni kan tro att det gick hett till där på Blåkulla! Hoppas ni kan följa med någon gång!

   Radera
 7. Mjau, vi har oxå ätit ägggulor och visst är det jamars gott, tassarna upp!
  Vi har ju aldrigvarit till det däringa blåkulla som alla pratar om, så vi vet inte hur vi ska ta oss dit, men funderar på att ta ngn kvast vi oxå, *Fniss* För det är ju så alla katter åker har vi hört, till blåkulla?
  Hoppas det finns ngt gottis där, så vi inte behöver svälta över helgen.

  Tass tass


  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att alla kvastar blir magiska just den kvällen, men man måste nog ha med sig en matte. Det var MASSOR av mattar där!

   Radera
 8. Trevlig Påsk, hoppas inte matte flyger vilse bara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon hade gps:en med sig, bara att knappa in Blåkulla och ge sig iväg! ;)

   Radera
 9. Det låter som om din påskhelg varit precis vad en katt behöver - en mängd klappande, gosande händer, som också frikostigt kan dela ut allehanda munsbitar att avnjuta, som det anstår en finsmakarkatt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis rätt beskrivning, och bättre kan man ju inte ha det som katt! :D

   Radera