Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 22 mars 2013

Funderar på ilska
Nu blir jag ju sällan arg här hemma, inne i mitt hus. Faktiskt aldrig, när jag tänker efter. Men ute! Det är då de väller fram, känslorna. I alla fall när jag upptäcker något som inte ska finnas inom Mitt Område. Inkräktare. 

Varför då hymla om vilka regler som gäller här? Det får de veta direkt, rakt upp i nosen. Varför linda in sanningen i fågelfjädrar och muspäls? Nä, raka morrhår är det som gäller! Håller ni inte med?

Nu  hoppas jag förstås att både ni och jag slipper vara arga den här helgen! Att det ska bli en skön och mysig helg, och att våren äntligen ska hitta vägen hit !

8 kommentarer:

 1. Matte och jag är helt eniga med dig i denna fråga. Vare sig man är tokilsken eller bara lite irriterad är det MYCKET bättre att vara rak och jama vad man tycker. Det finns inget värre än folk som inte jamar ur skägget utan istället låter sin irritation komma fram på försåtliga sätt som kan vara förödande för de drabbade. Vårt motto är: Tassa inte som katten runt het gröt, jama klarspråk, så vet alla vad som gäller och slipper tassa omkring i ovisshet och osäkerhet!
  Vi hoppas förstås att även ni får en lugn, mysig och ilskebefriad helg :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kunde inte tassat ner det bättre själv! :)
   Och tack för det, jag hoppas också slippa bli arg, för det tar på krafterna!

   Radera
 2. Om man tänder till ordentligt och jamar ur morrhåren när man r arg, då vet ju alla vad man är arg för, men om ilskan ligger och pyr länge innan det tänder till, då har ju alla glömt vad det handlar om. Ha en skön helg och hoppas du inte får anledning att bli arg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad klokt du jamar! Det är minsann en viktig synpunkt! Nä, jag tror inte jag ska behöva bli arg. Bara den där som förorenade hos mig igår håller sig borta!

   Radera
 3. Skönt när man slipper vara arg men så klok du jamar klart det är bättre att vara arg och så går det över istället för att dra på det.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bästa vore förstås att aldrig behöva vara arg. Fast det är nog omöjligt?

   Radera
 4. Jag håller fullständigt med dig. Önskar min husse kunde ta efter oss katter, för han kan gå runt och vara sur i en vecka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju jobbigt, att vara sur så länge! Du kan väl lägga fram några möss han kan banka på? Eller något annat lämpligt, så att argheten pyser ut?

   Radera