Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 15 mars 2013

En extra bonus

Många är de gånger jag suttit vid min utfart och blivit uppmärksammad av någon förbigående. Ofta stannar de, böjer sig ner och klappar mig. Det får de gärna göra. De får till och med lyfta upp mig. Då kan vi ha en kort kelstund i all enkelhet, innan de fortsätter sin promenad, och vi har bägge fått dagen förgylld ett kort tag.Våra människor kanske inte vill bli kliade bakom öronen vid möten med okända? Och helt säkert inte att någon lyfter dem! Men de kan väl hitta på andra sätt att vara trevliga mot varann? Man blir ju på gott humör av att ge och ta vänlighet! Att det är i mötet med en okänd gör det inte sämre. Tvärtom! En oväntad glädje blir bara en extra bonus!

Nu önskar jag att solen ska skina på er allihopa den här helgen, precis som den gör på mig just nu! Vi tassas igen på måndag. 

15 kommentarer:

 1. Åh så mysigt det låter. Du är alltså områdets guldklimp som alla vill ha och gosa med.
  Men jag skulle vilja se den som skulle lyfta upp husse och klia honom bakom öronen. *hehe*

  SvaraRadera
  Svar
  1. He-he, det skulle allt jag också vilja se! Undrar just om det FINNS någon så stark?? *tvivlar*

   Radera
 2. Så sant! Skulle kunna tänka oss att ett leende eller ett vänligt hej förgyller dagen sådär tvåbeningar emellan. Trevlig helg! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag också tror och tycker! :)

   Radera
 3. Tänk så många tvåbeningar som skulle må bra av att gå förbi Gustavs Gata och få en stund värme av dig. Jag tror världen skulle se mycket roligare ut om fler fick den möjligheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ganska många som passerar här, särskilt på sommaren, så NÅGRA har jag kunnat glädja i alla fall! Jag är glad för varenda en! Och de har gjort mig väldigt nöjd också med kliande och klappande!

   Radera
 4. MEN Gustav då, så snälla tvåbeningar det verkar bo i din närhet, Tassarna upp!
  Önskar att det fanns sådana tvåbeningar överallt. *önsketänkande*
  som även kliar en bakom öronen och kliar under hakan och på huvudet, mjau

  Tass tass på diog kompis

  Ha nu en jamars trevlig helg du oxå.

  Tass i tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog haft tur, för jag har aldrig råkat ut för någon som inte varit snäll. De flesta som får syn på mig ser bara glada ut!

   Radera
 5. **Tass i tass på DIG* skulle det stå, *Fniss*

  Tass på dig


  SvaraRadera
 6. Matte skulle alldeles säkert bli gladare av att få en kli-bakom-öronen-stund med en så trevlig kisse, det kan vi med bestämdhet lova. Du är nog områdets glädjespridare, som gör många goda gärningar för besökarna. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, nog gör jag en och annan insats för trivseln i omgivningen. För mig har det lönat sig att vara sällskaplig. Har haft tur att ingen katt-ogillare bor i närheten!

   Radera
 7. Modigt av dig att låta främmande tvåbeningar röra vid dig! De jag känner får det, ingen annan. Försöker de tassar jag iväg. Skulle också vilja se din husse lyft och kliad under hakan, eller min. Nä, nu ska jag få husse i säng!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte är jag modig, jag bara gillar tvåbeningar, det har jag alltid gjort. Ibland har matte varit rädd att någon ska kattnappa mig, men det skulle jag förstås inte gå med på!

   Radera
 8. Alla människor skulle behöva gå förbi din gata minst en gång om dagen!!
  nosgos å gottisar
  Maurice & Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, jag ska ordna med kravallstaket och kölappar!!! Alla är välkomna! :D

   Radera