Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 21 maj 2014

Helt onödigt?Piff, Puff och jag har haft ett viktigt sammanträde, där det på agendan stod "borttagandet av onödiga saker i vårt gemensamma hem". Så här blev det till slut:

Piffs lista: 
 • Snabeldraken.
 • Klosaxen.
 • Transportburen
Puffs lista:
 •  Snabeldraken
 •  Transportburen
 •  Gustav
Min lista:
 •  Kletet jag får i nacken
 •  Transportburen
 •  Allt krafs i fönsterna
Som ni förstår, hade jag vissa synpunkter på Puffs lista, men hon framhärdade, och menade att hon fick tycka vad hon ville. Jahajam, jag kunde förstås satt "Puff" på min tredje plats, men helt ärligt bryr jag mig inte så mycket om henne. Vill hellre få fönsterkarmarna rensade.

Nu återstår att överlämna vår lista till matte för åtgärder. Hoppas på, och räknar med, att allt snart ska vara avbockat och klart.

Förresten, kanske du som läser också har något onödigt där hemma, som ska förpassas till soptunnan?

12 kommentarer:

 1. Oj, har ni haft ett möte TILLSAMMANS, imponerande! Antar att det gick då ni kände att det var ett måste för att komma till rätta med vissa saker!!
  Men om ALLT skulle bli avbockat å klart så skulle ju vissa saker inte bli så bra tror jag!
  ps. Vi har väldigt lite krafs i våra fönster, Räkan brukar sabba de flesta blommor som matte prövar att ställa dit å så ger hon upp under en tid! hihi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äh, det där som Puff framförde vet jag ju att matte inte bryr sig om! MIN lista är förstås viktigast, menar jag som ålderkatt i huset. Men jag ställer mig bakom övriga krav från dem, även jag inte bryr mig om snabeldraken, och aldrig blir kloklippt!

   Radera
 2. Jamarns vilka bra listor, ja förutom Puffs sista punkt. Vi skall nog fundilera ihop egna listor hemma.
  Vi ser med spinning fram emot vilket agerande er matte kommer att ha, för nog måste hon agera nu när ni har gått ihop alla tre?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar för givet att saker och ting kommer hända nu! Faktiskt har vi fått ett tomt fönster, alltid en början! Blommorna där skulle visst ha semester där ute? Nåjam, hoppas det blir en mild vinter sen då, för nu ska de förstås stanna där!

   Radera
 3. Eftersom ni är helt överens om transportburarna så bör de ju tas bort omgående, jox i fönstren är ju onödigt, ska det finnas där MÅSTE det finnas plats för en katt ändå. Vi blir gärna av med Snabeldraken här hemma. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det finns ju en gemensam nämnare för oss alla i burarna, så dem ska jag beordra på tippen med det snaraste. Ska bli spinnande att se hur snabbt allt kommer ske här! Så ni önskar också livet ur snabeldraken? Med era väluppfostrade människor är det väl inte omöjligt?

   Radera
 4. Mycket ädelt av dig att inte svara Puff med samma mynt. Bättre att ignorera henne, precis som du jamar. Hoppas på snar rapport om att matte vidtagit alla DINA åtgärder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, lång erfarenhet har lärt mig att inte ta för stor notis om henne. Förstår inte riktigt vad hon har emot mig?
   ETT fönster är klart, men det finns allt några kvar!

   Radera
 5. Antar att det var du som skötte ordförandeskapet på mötet.
  Håller med dom andra att Puffs lista var lite väl magstark på slutet, men du är ju en ädel katt som vet att uppföra dig så därför höll du igen.
  Ja, släng transportburen o be matte köpa en mjuk bärväska istället, det är mycket trevligare
  (jag har själv en o riktigt njuter när jag blir buren i den).
  Krafset i fönstren är ju annars prio 1 tycker jag.
  Har själv fostrat matte att bara ha 1 växt så långt till vänster det bara går, så jag får plats att ligga o spana.

  Lycka till med överlämnandet till matte o hoppas att hon förstår allvaret i det hela.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart höll jag som förstekatt i klubban! Och Puff ignorerar jag så gott det går när hon är på det där humöret, har lärt mig att det är bäst så. Hmm, låter otroligt att man kan njuta av en mjuk väska? För nog är man instängd lika fullt? Och får åka till vettisar? Det är just det som vi ogillar. Men om inte det ingår ska jag direkt se till att mjuk väska införskaffas!

   Radera
 6. Hahaha. Vilken syrra du har. *skakar på morrisarna*

  SvaraRadera
 7. Mmmm, liiiite annorlunda än du har det!

  SvaraRadera