Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 15 maj 2014

Min stenökenMitt Område är fullt av kontraster. Berättade förut om min djungel, men jag har också en stenöken. Verkar kanske litet konstigt, men jag gillar faktiskt skarpt att rulla mig på stenarna! När solen ligger på blir de varma och sköna, och visserligen är en del stenar rätt vassa, men masserar kroppen effektivt, det gör de!

Om det kommer någon människa förbi när jag sitter i stenöknen och funderar, kastar jag mig raskt ner på rygg och förväntar mig därmed samtidig massage och kli på magen! Man ska ta alla tillfällen i akt till att förhöja njutningar! 


14 kommentarer:

 1. Det såg riktigt mysigt ut att rulla runt där. Smart att passa på att få lite gos när det kommer någon!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Faktiskt är stenöknen den plats jag helst rullar på. Många frågar om det inte gör ont? Men vilken fråga! I så fall skulle jag ju inte göra det!!

   Radera
 2. Fantastisk att du både har en alldeles egen djungel OCH en öken! Ditt Område ÄR verkligen fankattiskt!,måste tillstå att öknen ser inbjudande ut fast att där är stenar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nog har jag det bra! Men jag måste förstås tillstå att öknen är till sin fördel enbart när det är soligt!

   Radera
 3. Tänk så trist och intetsägande din stenöken skulle vara om inte du fanns där. Man skulle bara se en massa stenar istället för en fin massagematta till en stilig katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det var väldigt snällt jamat! :-)

   Radera
 4. Djungel, stenöken och havsstrand på samma gång.
  Kan bara inte bli bättre.
  Du har verkligen skaffat dig rätt sorts tjänstefolk att bo hos.
  Förstår så väl att du rullar dig i stenarna.
  Stenar värms ju upp av solen så det blir ju jamars fint att ligga där.
  Själv har jag inte mycket stenar att tillgå (mitt folk är trädgårdsmänniskor, dvs gillar gräs, träd, buskar o blommor istället för stenläggningar).
  Men när jag ser stenar slängar jag mig också över dom.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du gillar också stenar, det var roligt att höra! Men jag gissar att du också har en intressant trädgård om dina människor har såna intressen? Borde finnas mycket att upptäcka där? Blommor är väl inte så roliga, men gräs, träd och buskar, det är fina grejor!

   Radera
 5. OJ! Har du en egen stenöken?! Vad stenrik du måste vara! Har du blivit en katt-shejk? I så fall kan du skaffa en massa kaneler - ja en hel karavan av kaneler! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, ni, jag äger MASSOR av stenar! Men kaneler?? *kliar mig i huvudet* Kanel är ju inte ens gott?? Måste man ha sånt om man är shejk? Får nog fundera på om jag vill va' det, då?

   Radera
 6. Det låter riktigt härligt ju.
  Jag har visserligen ingen stenöken, men jag har testat att rulla mig i gruset och jorden ett par gånger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grus är ju NÄSTAN lika bra, även om det kanske inte blir lika varmt? Fast är det mycket grus blir det nog tillräckligt varmt ändå. Och så är det ju mindre vasst!

   Radera
 7. Jag är också ganska stenrik :)
  Fast jag har aldrig provat att använda dom som massagematte , kanske skulle testa det nästa gång jag är ute på promenad ?!

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra! :D Men kom ihåg att göra det när mattan är solvarm!

   Radera