Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 15 april 2015

Ursäkta om jag blir litet tjatig
Ursäkta om jag tjatar litet om min andra bostad, men den är en så stor och viktig del av mitt liv just nu. Självklart utför jag som vanligt mina inspektioner och kontroller av både min egen tomt och utvalda grannars, men högt på min prioriteringslista ligger återhämtningspauserna på den sköna bädd jag fixat på hoprullad bubbelplast i växthuset. 

Det är nu och några veckor framåt som är som allra bäst i växthuset. Sedan försvinner all plast, och sämst av allt, det varma, mjuka och sköna golvet. Fast när det blir riktigt varmt och soligt, duger även stengolvet som underlag. Och förresten kan jag gott begära att få någon form av säng där ute. Någon arbetsförmån ska man väl ha?


16 kommentarer:

 1. Du borde ju ha fått en bekväm säng där ute för LÄNGE sen?? Men bubbelplastbädden verkar skön - dock skulle jag inte klara av en sån bädd då jag älskar att bita i plast, varför vet jag ej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är faktiskt mycket nöjd med bubbelplastsängen, den är precis lagom mjuk. Bita i den? Nä, det har jag aldrig försökt!

   Radera
 2. Tycker det är roligt när du berättar om ditt växthus o allt du gör där.
  Jag har inget själv, men förstår att det är rena himmelriket på våren o hösten innan värmen sätter in.
  Givetvis ska du ha en egen säng där ute, måste du jama till ordentligt om.
  Kan du avhålla dig från att skrapa med klorna i bubbelplasten?
  Så mycket bubblor som du har där skulle det ju bli rena fyrverkeriet fast utan stjärnor på himlen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så länge som golvet finns där, kan jag nog inte ha en bättre säng än den jag har. Det blir ju litet fuktigt där, och tygaktiga saker skulle nog mögla? Sen, när där jämt är öppet, då ska jag begära något att ligga på.
   Nä, jag tycker inte alls att bubbelplasten är skrapvänlig. Och förresten har jag min stora klösstubbe precis utanför växthuset!

   Radera
 3. Klart man vill berätta om sina favoritplatser. *nickar*
  Jag tycker absolut att du ska få en egen säng där ute, med tanke på hur hårt du jobbar. Det är viktigt att få sova 16 timmar om dagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara dörren blir mera öppen ska jag lägga in en order om den där sängen. Som det är nu skulle jag snart få en möglig säng, och det är rätt otrevligt. Förra året hade jag en skön dyna på en stol, det var inte så dumt!

   Radera
 4. En egen säng att vila ut i mellan de hårda arbetspassen är ju en blygsam begäran, men om nu inte det går så måste väl i alla fall plasten få ligga kvar? Den behöver ju inte finnas överallt, bara där du anvisar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att det går att få in en säng! Mina fordringar beträffande storlek är inte stora, det viktiga är mjukheten! Fast plasten MÅSTE vara kvar tills golvet åker ut, DET har jag bestämt!

   Radera
 5. Det är ju viktigt att njuta av de saker man tycker är bäst och att jama om det också! Du behöver helt klart en bra sovplats, bör ju kunna fixas ganska enkelt.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det är verkligen skillnad på sängkrav om man jämför våra med människornas! Så visst är det enkelt att fixa, och jag tror faktiskt också att jag kommer hörsammas!

   Radera
 6. Klart att du ska ha en bekväm säng där ute i växthuset sen när den där bekväma bubbel plasten försvinner !!

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det är självklart, och vad jag förstår att mina människor inne på samma linje! :-)

   Radera
 7. Hallåjam, vi tycker också du är värd en bra säng där ute i uterummet, så du slipper ligga på det däringa bubbelplasten.
  Matte har varit dålig på att hjälpa oss att tassa här, men hon har varit jamans förkyld, men är på bättringsvägen nu, jamans skönt jamar vi :) <3
  Tass tass på dig kompis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att ni har stor del i mattes tillfrisknande? En värmande och spinnande katt kurerar det mesta!

   Radera
 8. Vi tycker att du är i din fulla rätt att begära en bekväm och kattanpassad rastplats, speciellt med tanke på allt värdefullt patrulleringsjobb du ständigt utför!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att jag fått min personal att inse detta också, så jag ser med förtröstan fram emot sommaren!

   Radera