Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 27 april 2015

En glad överraskningI lördags morse fick jag en riktigt glad överraskning. Det ringde på dörren, och utanför stod en människa med en stor kartong och en ganska stor påse. Husse betalade många pengar, medan jag konstaterade himmelska dofter från det stora paketet. Även om innehållet var inplastat, kunde jag givetvis känna att detta var något ätbart. Skrei! En hel kartong full med guldkanter! I påsen fanns det räkor, något jag är mindre intresserad av. Ibland, när jag bjuds på någon, tackar jag nej, men sist bestämde jag mig för att smaka. Dum idé. Hade inte mer än svalt den, innan den bestämde sig för att den inte trivdes i min mage. Nä, räkor får nog vara för mig.

För övrigt har det varit en lugn helg för min del. Inga grannar med skällande hundar har synts till. Fick tag på en färsk mus-stek igår. Bistått både matte och husse i diverse sysslor. Men andra jam en bra helg! 

8 kommentarer:

 1. En hel kattong med gottis? Åt bara dig?? Gör i ordning gästrummet, jag kommer på direkten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, jag skyndar mig och ställer i ordning en skön kattsäng till dig där! Sen blir det fest veckan lång!

   Radera
 2. En hel kartong med Skrei?
  Matte som sitter bredvid mig, börjar slicka sig om munnen när hon läser det.
  Nu ska dina tvåbeningar verkligen gotta sig, hoppas det blir mycket över till dig o Puff också.
  Håller helt med dig om räkor, näh fy.
  När jag blivit bjuden på sådant har jag bara fnyst på näsan o gått min väg.
  Låter som en toppenhelg för dig när inte några skällisar hälsat på i grannhusen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, en STOR kartong, så nu hoppas jag det ska plockas fram läckerheter litet oftare! Och de skulle bara våga sitta och smaska i sig allt själva, nä, rättvist delat ska det vara!
   Har hört av andra katter att räkor ska vara så gott, men det är jag tveksam till. Har också ratat hummerbiten husse ville bjuda på. Nä, skaldjur får vara för mig.

   Radera
 3. Vilken gourmethelg! Både skrei och musstek. Undra på att du är nöjd och glad. Jag tycker du kan kräva att din andel av räkorna kan bytas ut mot skrei, så kan matte och husse få mindre skrei mot att de får alla räkor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer ofta med riktiga toppenförslag, sånt jag inte tänkt på själv. NATURLIGTVIS ska det bli som du föreslår! Att jag inte gillar räkor så mycket behöver jag ju inte jama om!

   Radera
 4. Kalas är väl det enda man kan jama! härliga mumsbitar väntar hoppas vi! Grattis till mussteken, DET får vi vänta på tur att vi lyckats knipa en fjäderkotlett i alla fall! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man ska aldrig jama aldrig! En gång fångade Piff en mus på vår altan, så det KAN hända!

   Radera