Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 22 april 2015

Inte mitt problemDet har inkommit klagomål på mina arbetsmetoder. Inte att jag är lat, slarvig, ouppmärksam eller så. Nä, husse har
Förut var det inne med trasiga jeans. Nu kommer noppiga tröjor! Husse är ett modelejon! Väl?
synpunkter på effekten av min magmassage! Påstår att jag förstör alla hans tröjor??? Att han inte längre har en enda  hel tröja?!


Självklart ställer jag mig helt kallsinnig till detta prat. Nog är en helt slät tröja tämligen trist? Småhål och upphöjningar ger ju en mycket mer intressant och spännande struktur! Förresten får tröjor se ut hur som helst för mig, huvudsaken är väl att de är mjuka och sköna att sätta tassarna på? Och det allra, allra viktigaste är förstås att magmassagen blir effektiv. Vill han dessutom ha tröjor utan lufthål och noppor får han köpa kläder gjorda av.....hmm....inte vet jag? Men det är hans problem!


 

14 kommentarer:

 1. Men hallå! Skärpning husse! Han får väl avdela ett antal tröjor som han har på sig när han får tassmassage! Matte brukar alltid ha en frottehandduk redo att lägga i knät när vår lilla Lucia vill sitta där och trampa! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag också, att han borde ha några behandlingströjor. Att ALLA blivit det kan ju verkligen inte jag lastas för! Men jag ska vidarebefordra tipset om frottehandduken, en sån kan han gott ha liggande i soffan, om han nu är så kinkig!

   Radera
 2. Ta genast patent på idén med noppiga tröjor! Jag ser framför mig att modehusen kommer stå i kö för att få nopporna att bli professionellt designade och utförda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sannerligen inte lätt att få till rätt höjd på nopporna, tror bara katter kan lyckas fullt ut? Ett sånt patent skulle ju kunna ge jobb åt massor av katter! Tål verkligen att funderas på!

   Radera
 3. Jag förstår inte hur din husse kan klaga över noppiga tröjor.
  Det visar ju att han har en egen privat massör hemma.
  Och lite svinn får man ju räkna med.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta bara, när det blir högsta mode kommer han vara STOLT över sina Gustav-designade tröjor! Och jag förmodar att även du bistår med denna tjänst hemma hos dig?! Fast då Ozzy-designade, förstås!

   Radera
 4. Exakt, det ÄR husses problem. Du förhöjer bara hans tröjas utseende!
  Den blir mycket snyggare med än utan hål och klomärken...

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, jag kan lugnt jama att INGEN i hela världen har en exakt likadan tröja som den jag designat åt honom! Såna original brukar modehusen sälja för svindyra pengar. Och jag gör det alldeles gratis!

   Radera
 5. Åh! Åh!! *viftar med tassen* Gissa vems mer husse som säger precis samma sak!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmmm, låt mig tänka.....hmmm...kan det vara DIN?????

   Radera
 6. Det där känner vi igen men husse klagar på att det är ryggen på hans tröjor som är håliga! Gnäll helt enkelt för vad kan vara bättre än en kattifierad tröja? Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, hussehissar har förmodligen samma effekt? Nä, jag vet inte vad som skulle kunna vara bättre? Nu till sommaren är det ju också praktisk med extra ventilation!

   Radera
 7. Men hallåjam, vad kan vara snyggare än tröjor som du har designat? De är ju helt klart unika. Dessutom vad är några noppor jämfört med ypperlig tassage?
  Här hemma klagar matte på samma sak, men jag brukar begränsa mig till ena axeln. Jag älskar att ligga uppe vid mattes bröst med magen uppåt och huvudet på hennes axel och det är väl inte mitt fel att jag vill hålla i lite med tassarna så jag inte glider nedåt?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, man kan ju jama att han får hål och noppor på köpet när han får behandlingar! Så det är TACKSAM han ska vara!
   Samma sak måste väl gälla tröjor med en designad axel, det låter väldigt raffinerat tycker jag!

   Radera