Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 6 november 2015

De tio bästa
Det här var de tio bästa jamen jag kom på efter långt funderande. Kanske instämmer du i några, men byter ut andra? Hur som helst önskar jag att du får en helg med så många bra jam som möjligt!12 kommentarer:

 1. Håller med dig i dina Jam.
  Men jag vill ha med
  - Leka o Busa runt i huset
  - Åka Bil
  - Ute o gå i sele o band (jag är ju en innekatt)

  Hoppas du o de dina får en lugn o fin helg

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men VAD-JAM??? ÅKA BIL????? Det skulle vara med på min värsta-jamen-lista! Måste beundra dig som gillar det!
   De andra sakerna kan jag förstå, även om det inte är något jag gör. Puff kan hålla på och rusa som en tok genom huset, men det har jag aldrig gjort. Hon är ju, som du, en innekatt, då blir man nog litet mer springig?
   Hoppas ni också får det lugnt i diset och halvmörkret!

   Radera
 2. Vi byter ut vitfisk mot räkor annars instämmer vi till fullo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk så olika smak vi kan ha! Jag kan till nöds äta en räka, men absolut inte fler! Fast jag vet att det borde vara kattgodis!

   Radera
 3. Det var många fina jam. Vi som ännu bor på katthem kanske skulle jama Matte, Husse och Hemma först.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, det kan jag gott förstå! Jag tar väl matte och husse litet för givna, de bara ska finnas i mitt hus! Men det är också viktigt att de gör det, därför tog jag med dem på listan.

   Radera
 4. Vi jamar också att det var en bra lista! Min innehåller bara några småjusteringar: Eget hemma, matte, gos, bus, dreamisar, sova under filt/täcke, leka tafatt, ligga på köksbordet i solen, Bosse och Hasse och vila
  Vi önskar dig och de dina en trevlig helg också
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara spinnande att vi har litet olika listor, tycker jag. Fast i huvudsak är de rätt lika ändå, även om jag inte har någon Bosse eller Hasse, eller någon annan riktig kattkompis. Är glad för din skull att de är med på bra-jam-listan, det måste vara fint att några man gillar så mycket!

   Radera
 5. En ytterst välkomponerad lista! Vi kan lägga till: gottisar, promenader och entrecote.. Ha en skön helg med de dina! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Entrecote, det har jag nog aldrig smakat! Men jag fick en litet bit oxfilé en gång, den lämnade jag. Jag är nog en riktig fiskkatt! Inte ens gottisar är jag så förtjust i, konstigt nog? För mig är vitfisk bästa gottiset!

   Radera
 6. Vi instämmer nog i alla dina jam, men matte är bästast, nu när husse inte finns mer att gosa med på helgerna...
  Trevlig helg :)

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och den här helgen gissar jag att det kommer bli extra mycket gos med matte, nu när du ÄNTLIGEN fått komma till ditt eget hem igen! Så mysigt ni ska ha det!

   Radera