Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 11 november 2015

Sippo, min äldste vän...
Ingen har varit min vän så länge som Sippo. Och han är fortfarande det, även om han nu springer omkring på andra sidan Regnbågsbron. Hans husse har fattat det oerhört svåra beslutet att i kväll låta Sippo få slippa allt ont. Det är den största och mest osjälviska gåvan en människa kan ge sin älskade katt när ingen hjälp finns, att fortsätta ett värdigt kattliv.

Nu behöver husse stöd och hjälp. Vi vet hur oändligt mycket Sippo betydde för honom. Ikväll gråter vi alla med honom.
Gustav med matte


16 kommentarer:

 1. Min matte o husse tänker på Sippo och Sippos husse i denna svåra stund.
  Matte var inne på hans blogg igår o försökte tassa ner en hälsning från mig, men det misslyckades verkar det som.
  Men Sippos husse gör det som alla ansvarsfulla kattägare ska göra.
  Tänka på kattens bästa.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att få somna in i famnen på någon man älskar, det är väl den största kärleksgåvan? Så önskar jag det blir för mig också när det är dags. Men det hoppas förstås dröjer ett tag, även om jag är ganska gammal.

   Radera
 2. Påminner mig om en hemsk måndag i januari 2014.Den var tung och lika svart som Mimis päls. All sympati till Sippos husse!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror de flesta av oss här har jobbiga minnen som kommer upp en sån här dag. Och som vet hur svårt Sippos husse kommer få det ikväll.

   Radera
 3. Vi gråter här med. Men som jamat, den svåraste och en av de viktigaste gåvorna man som matte eller husse kan ge. Sippo, du fattas oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir SÅ tomt utan Sippo och hans favorithörn...

   Radera
 4. Ni ska ha ett jättestort tack, både matte och Gustav. Just nu är sorgen obeskrivlig, men vi är glada över att Sippo haft så bra vänner som er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo har funnits med oss så länge, det är svårt att fatta att det inte kommer fler berättelser om hans upplevelser. Det kommer bli en svår tid för dig nu. Jag är glad att du inte är ensam, utan har två små vänner hemma vid din sida. Och många, många vänner här i bloggvärlden. Bland andra Gustav med matte.

   Radera
 5. Tårar trillar här också, vi har förlorat en kompis. Regnbågslandet har tagit emot ännu en ängel
  Våra tankar finns hos husse Peter.
  /Cirkus Boman
  ÄnglaPelles matte

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så många änglar det ska finnas där...ja, det här är en sorgens kväll...

   Radera
 6. Jam, vi gråter stora tårar här hemma efter vår vän Sippo!
  Ingen katt blir som han Han är saknad <3

  Nu går våra tankar till Peter och tjejerna Tindra och Viska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är verkligen saknad, Sippo. Och vi tänker också mycket på husse Peter som har en stor sorg. Men jag hoppas och tror Tindra och Viska ger honom extra kärlek nu.

   Radera
 7. Mitt i all sorg värmer det att se att Sippo och hans husse har så många vänner som bryr sig. Husse har än en gång visat vilken stor djurvän han är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippos husse visade så stor kärlek till sin Sippo när han lät honom somna in för att han skulle slippa lida. Ett sånt beslut kräver att man sätter sina egna behov åt sidan. All heder till Sippos husse Peter!

   Radera
 8. Det är så sorgligt och så hemskt att vi måste mista varandra. Sippo kommer att saknas av många, han betydde väldigt mycket, inte bara för husse Peter, utan också för alla oss vänner. Vi tänker på husse, Tindra och Viska och skickar många tröstande kramar och klappar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sippo har ju varit Gustavs vän i sååå många år, och det blir väldigt tomt utan honom. Och vi är nog många som tänker extra mycket på husse Peter nu i hans stora sorg.

   Radera