Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 17 november 2015

Och då kom matte...


Jo, det VAR så, på hedersjam!

Det var så här: Jag hörde ett skumt ljud inifrån lådan, och det måste jag förstås kolla upp närmare? Smög försiktigt fram, och satte mig att vakta. Ut från lådan kom då en helt främmande katt! Jag lovar! Självklart trängde jag in den mot dörren, och barrikaderade alla flyktvägar med min kropp. Då kom matte och förstörde alltihop! Katten såg sin chans, och smet förbi mig, med ilskna jam. Jag tänkte springa efter, men då öppnade matte ytterdörren, och jag ändrade mig. Jakt utomhus är faktiskt roligare. 

 
Fräääs!!!


10 kommentarer:

 1. Det var det fräckaste jag hört.
  En helt främmande katt inne på ditt heligaste revir.
  Var det Puff som släppte in den?
  Någon måste du ju skylla på eller hur?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckligtvis var den där katten försvunnen när jag kom in igen. Bara Puff fanns kvar, och hon jamade inget. Ett mysterium! Skylla på?? Nu förstår jag inte???

   Radera
 2. Med vad är det du jamar? Kan det ha varit spökkatten som förklätt sig till Puff? *ryser* Typiskt att matte kom och störde innan du fick rätsida på det hela. Det här får du hålla fortsatt koll på!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt skumt var det, skulle inte förvåna mig om det var en spökkatt! Det var riktigt irriterande att matte kom just då när jag hade total kontroll. Såklart jag kommer fortsätta bevaka ljud från lådan, garanterat!

   Radera
 3. Om du inte vore så modig skulle jag bli orolig för din säkerhet. Vad är det som händer hemma hos dig egentligen. Och matte - förstod hon inte alls allvaret i situationen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan verkligen undra vad som händer? Kan aldrig tänka mig att matte fattade något. Så här i förtroende kan jag jama att hon till och med lät litet förargad - på MIG? Men det kan väl aldrig stämma?

   Radera
 4. Vadjam? En främmande katt på din låda?! *upprörd*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni kan väl förstå vilken chock jag fick när katten bara tassade ut från lådan helt fräckt, mitt framför nosen på mig?! Och inte fick jag något beröm heller för min heroiska insats!

   Radera
 5. Men vad är det för skumt som pågår! En främmande katt helt plötsligt. Du får jama till på skarpen till matte för du måste ju ha koll.nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får naturligtvis inte fortgå att främmande katter tränger sig in här, och dessutom använder lådan. Händer det igen kommer jag självklart agera kraftfullt!

   Radera