Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 23 november 2015

Himmel och motsatsenMen vadjam? 
Jag fick en smärre chock igår morse. Det var alldeles fullt med snö där ute! När jag kom in kvällen innan var ju allt som vanligt, grönt och fint? 

Det fick bli spaning från Inre Kontrollstation 1 i stället


Förhoppningsvis återgår allt till det normala snart igen. Hade det inte varit för det här irritationsmomentet hade det varit en riktigt bra helg. Människorna har hållit sig på plats = hemma. Och i lördagskväll bjöds det fest. När jag kom in efter jobbet stod en tallrik skrei och väntade! Som vanligt en pytte-pytte-portion, men ändå, det var underbart så länge det varade. Och det är kanske så man får tänka om lycka?


14 kommentarer:

 1. Oj, har ni fått vitt? *ryser*
  Här har det bara varit minusgrader och sånt där vitt som matte kallar frost. Vi hoppas det vita håller sig borta ett tag till.
  Tänk att de alltid skall vara så snåla med tilldelningen när det gäller något gott.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bara VRÄKTE ner vitt! Det ser jamarkonstigt ute där ute, hoppas det snart blir som vanligt så jag kan tassa ut igen!
   De kunde gott ge oss behövande katter lika stora portioner som de själva vräker i sig!

   Radera
 2. Vitt, kallt om tassarna= FY
  Jamar som du, detta var inte kul alls.
  Men jag såg allaredan på lördagsnatten (när jag satt på span i fönstret) hur det virvlade vitt utanför.
  Blev så förskrämd att jag väckte matte o berättade det hela, men hon tog det med ro o sa bara, sov nu Ozzy.
  Du har så rätt, det försvinner snart, men innan dess blir det dessutom kladdigt ute.
  Skrei, det var ju en bra helgmeny, tycker du ska begära det varje helg.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så här vill jag INTE ha det! Har inte varit ute på två dagar, det har nog aldrig hänt tidigare.Kanske blir det kladdigt, men jag brukar använda de uppskottade gångarna, så det är ok. Men den hemska kylan bara måste försvinna!
   Människorna är förfärande snåla med skreien, jag förstår inte varför? När både de och vi tycker det är något av det godaste som finns?

   Radera
 3. Tur att du är sååååå skicklig i ditt arbete så att du jamarsnabbt kunde omfördela och omprioritera helgens göromål. Här har vi inget vitt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt rätt enkelt beslut att fatta. Någon minut med nosen vid dörren räckte. Det var så kallt att morrisarna blev spröda. Spaning inifrån är visserligen inte så effektivt, men vad gör man?

   Radera
 4. Men så mycket vitt! Klokt att stanna inne! Så gott med skrei, du får passa på att njuta även om portionen var liten.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går nästan upp till magen på mig! Och nästan tio minusgrader! Men nu har det blivit bättre, åtminstone med kylan.
   Och gissa om jag njöt av varenda liten smula! *slick om nosen*

   Radera
 5. iiiiiiks! Otäckt vitt?? *springer in under sängen*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt obegripligt hur ens arbetsmiljö kan bli så saboterad över en natt?? I två hela dagar har jag tvingats vara inne nu. Fast jag har haft det skönt framför brasan, förstås, så det är nog inte så synd om mig?

   Radera
 6. En av alla de saker vi katter är mästerliga på är ju att leva i och njuta av nuet. Vi borde erbjuda tvåbeningarna kurser i detta. Det skulle så klart kosta en del för våra kunskaper kan ju verkligen inte vara gratis. Hoppas vintern dröjer lite till. Jag vill inte ha massa vitt och framför allt inte kallt när jag vet att så många av våra kompisar går där ute och inte för komma in nånstans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om man kunde anordna såna kurser över hela landet, och ge pengarna till katthemmen?! *drömmer*
   Tänkte så mycket på alla hemlösa katter i natt, när det var så många minusgrader ute. Vi katter som älskar värme. Stackars, stackars dem.

   Radera
 7. Ja fy jam med snö ni fick där nere !
  Matte och Husse fick köra väldigt sakta när dom skulle hem från Skånelandet i lördags kväll.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en riktig mardröm! Aldrig att jag tassade ut i det där! Tur att dina människor var rädda om sig, och kom säkert hem!

   Radera