Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!







tisdag 3 november 2015

Avrapportering



Hej! Ser ni nåt speciellt? Men titta noga, då! JAG är ju där!

Sådärjam, uppdraget slutfört ännu en gång. Ingen främmande aktivitet kunde noteras. Klart, slut.




12 kommentarer:

 1. Oj nu är det både läskigt å så där spinnande, en av mina favorit rapporteringar från dig ��.Bra att aktivitet ej kunde märkas men är du SÄKER? Fast det är du ju såklart Gustav tar inte miste!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kan förstås bara vara säker just i det ögonblicket man rapporterar! Så fort man vänder svansen till kan vad som helst hända!

   Radera
 2. Vilken tur att inte skåpmonstret tagit sig in i ditt hus.
  Nu kan du koppla av den biten o veta att matte o husse är säkra.
  Tycker att dom ska belöna dig för denna inspektionen med en rejäl portion vitfisk.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Koppla av någon dag eller så, det kan jag nog unna mig, men jag vet ju att jag måste hålla efter det där hörnet med jämna mellanrum. Och du, det glömde jag berätta igår, jag fick SKREI i helgen, det var något som skulle firas. Visserligen fick jag nästan ta fram förstoringsglaset för att upptäcka mina bitar, medan matte och husse VRÄKTE i sig. Men ändå...

   Radera
 3. Såg dig först inte, men så tyckte jag det stack upp ett par välbekanta öron högst upp på bilden.
  Skönt att allt var i sin ordning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju så väldigt långt inne, förstår att det är svårt att upptäcka mig! Jag är också glad att kunna meddela att allt är OK, ännu en gång.

   Radera
 4. Tog en stund innan vi såg dig! Bra att allt var lugnt! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni förstår att det är marigt att ta sig in ända dit? Men är man plikttrogen, så är man!

   Radera
 5. En sak kan jag jama med största säkerhet: hade inte du varit där och inspekterat hade säkert skåpmonstret vänt upp och ner på hela köket! Jaaam, kanske på hela huset! Tur att dom har dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag hållit ordning där i tretton år. TRETTON ÅR! Det är nog dags för en medalj snart? Gjord av vitfisk, förstås!

   Radera
 6. Att hålla efter skåpmonstret är en av de viktigaste uppgifter en vaktkatt har, vad som helst kan hända om de får härja ostört. Matte borde ge dig rikligt med skrei, och då menar jag rikligt inte så att du behöver använda förstoringsglaset!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland tror jag att mina människor inte inser allvaret med att härbärgera ett skåpmonster? Jag ska verkligen påfordra mera vitfisk, och särskilt skrei, det är sannerligen på sin plats! Om de protesterar ska jag visa vad du skrivit!

   Radera