Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 30 november 2015

Ingen hög ribbaHar jag jamat tidigare att det har blåst? Nu har det blåst! Jag börjar faktiskt bli ganska less på vädret, som det beter sig just nu. Det är liksom bara att gå och lägga sig igen efter frukost, sen man kollat förutsättningarna för utejobb. 

Om man ska se det positivt, har jag haft en lugn och skön helg, med massor av vila. Mina människor har varit hemma, och husse har fått mycket magmassage. Märkligt nog skriker han "inte klorna" oavbrutet under behandlingarna? Jag brukar bara ignorera det. Utan klor blir det ju ingen effekt alls!?

I natt har det alltså blåst. Jag hörde förstås oväsendet, och avstod från att vara väckarklocka till matte och husse i morse. Har insett att det är lådbesök som gäller när nöden så kräver. Att krafsa där inne är ungefär den motion jag får just nu. Och att tassa till matskålen och hoppa upp på sängen. Så ni förstår, ribban ligger inte särskilt högt idag.

14 kommentarer:

 1. Du kan väl hoppa lite mer upp o ner i sängen där husse ligger så får du lite mer motion.
  För jag förstår att det kliar i dina tassar att gå ut o inspektera ditt revir som du är van vid.
  Hoppas att ditt hus har klarat sig och är intakt.
  Fyjamars vad det blåste inatt.
  Jag kröp intill matte så mycket jag kunde när det var som värst vid midnatt.
  Det hände något jättekonstigt som jag aldrig varit med om förr.
  Det blev kolsvart överallt där vi bor, både ute o inne.
  Och det varade i över 4 timmar, jamar mystiskt tyckte jag och matte o husse blev lite brydda också för det brukar aldrig hända, inte ens för 10 år sedan då Gudrun härjade.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är förstås en god idé, det där med hoppningen. Få se om jag blir mer på alerten i morgon?
   Nja, mitt växthus blev litet demolerat, och taket på vedboden skadat. Men huvudsaken att jag inte fick något tall över huset! Mina grannar, de med skällisen, har flera höga tallar som står dumt till.
   Här blev svart bara en pyttestund, jag märkte det inte ens. 4 timmar, det var lång tid! Tur att du kunde värma dig hos matte!

   Radera
 2. Våra människor kan oftast inte avgöra vad som är bäst for dom - det är bara att inse. Klart att utfällda klor gör att magmassagen får just den effekt man vill uppnå. Det är väl bara amatörer som tror att man kan magmassera med infällda klor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husse är nog amatörernas amatör, för han håller jämt på och tjatar om mina arbetsredskap? Men, som du förstår, tar jag aldrig någon notis om det. NÅN gång kanske han inser vilken gåva jag ger honom?

   Radera
 3. Hihihi. Husse brukar skrika likadant när jag vill klättra upp på hans axel och gosa lite.
  /Tindra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, och ska man klättra bara måste man fälla ut piggarna! För halka ner, det vill man ju inte!

   Radera
 4. Men hallå - husse borde ju enbart vara tacksam att han får gratis tassupunktur, eller?.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis vad jag också tycker, men du vet MÄNNISKOR???

   Radera
 5. Bra att du håller dig inne! Det har visst blåst något alldeles förskräckligt! Märkligt att husse inte uppskattar hela omtanken.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag frågade faktiskt en gång på kvällen om jag kunde tassa ut, men det fick jag inte. Hade säkert inte gjort det ändå, men det är alltid kul att fråga ändå!
   Husses märkliga inställning till mina kraftfulla behandlingar övergår mitt förstånd? Man får låta det rinna av, bara.

   Radera
 6. Vad konstigt, matte kattenterade åt oss från jobbet men kattentaren är borta!? Det är andra gången det händer, den syns när hon har tryckt publicera men sen när hon tittar lite senare så är den puts väck. Kan det vara spökkatten?
  Nåjam, vi får tassa själva igen. Här har vi klarat oss från blåsten men vi hörde att Gorm hade härjat rejält nere i söder. Vi fick bara massor av regn.
  Det är klart att du måste använda klorna när du utför tassupunktur! Hur tänkte husse där?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men uschjam, smyger det omkring en spökkatt här? *ser mig oroligt omkring*. Nä, det är nog Gorm som flugit iväg med den, för det fanns inte någon kattentar med eposten heller. Gorm var en riktigt lurig rackare, hittade på en massa bus här nere.
   Husse, TÄNKER???

   Radera
 7. Ja jisses vad det har blåst !!
  Här fick vi inte mycket sömn inatt för strömmen gick och dieselaggregatet satte igång , så 2 människor , 1 hund och jag fick ligga och sova i soffan.
  Kan ju jama att Conrads skällande varenda gång han hörde ett brak gjorde ju inte saken bättre *suck*

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att sova tillsammans med 2 människor i en soffa tycker jag låter rätt trångt och mysigt. Men så var det förstås det där med hunden...

   Radera