Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 4 oktober 2012

Tänker


Det finns mycket att fundera på...

Varför den godaste maten tar slut mycket fortare...eller hur det kan komma sig att det regnar utanför båda dörrarna samtidigt, och inte bara den ena?

Livet har lärt mig, att somliga frågor aldrig får något svar.

14 kommentarer:

 1. Väldigt bra frågor måste jag jama, speciellt det där med varför den goda maten tar slut först. Tyvärr har jag ju bara en dörr att gå ut igenom, men jag har ju förstått att du haft vissa problem med samma väder utanför båda dörrarna. Förstår att det måste vara störande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderar och grubblar, men blir aldrig riktigt klok på varför det är så här? Bägge de här sakerna är högst irriterande. Det värsta är att jag inte verkar kunna göra något åt det hela.

   Radera
 2. Utmärkta frågor att fundilera på!!!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, frågan är om jag någonsin kommer på någon lösning???

   Radera
 3. Vissa saker kräver helt enkelt mer fundilerande än andra men ibland blir man så trött av allt tänkande att man liksom bara somnar..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just därför är det bra att meditera så ofta och mycket som vi gör!

   Radera
 4. När det handlar om den här typen av stora livsfrågor finns det inga enkla, raka svar. Det krävs mycket forskning och funderande och bakom en fråga väntar ofta många andra. Har till exempel matens snabba försvinnande något med den som äter att göra? Har dölrrarnas placering - i detta fallet i samma hus - något att göra med regnets val av nedfallsplats?
  Föreslår att du, som Dui och Deco är inne på, sover på saken, det sägs ju att man bearbetar problem när man sover. Låter som en bra sätt att jobba, tycker jag :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just så jag också resonerat fram och tillbaka. Tyvärr utan att bli klokare. Får nog ta mig en ordentlig tupplur på saken. Håller med om att det är en utomordentlig arbetsmetod!

   Radera
 5. Jag ser på bilden att du är ordentligt grubblande på dessa svåra frågor. Undrar om man skulle kunna tillsätta en kommitté som tittar på saken och sen lämnar ett betänkande till dig?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter modernt...hmmm...men jag undrar just hur effektivt det är? Får fundera på det. Också.

   Radera
 6. Undrar vi oxå, hur det kommer sig att maten tar så fort slut och att det däringa blöta som kommer ner ibland över husen, kommer ner på båda sidor? Undrar hur det kommer sig? Jamars mysko.
  Jamar som kattson, om man inte skulle gå till ngn kommitté som tittar på den frågan?
  Jamar nog som att det skulle nog vara bäst så, så kanske vi skulle få svar på frågan? *Kanske*

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska undersöka om det finns några lämpliga kandidater till kommittén. Mycket hänger på det. Ska jobba vidare.

   Radera
 7. Svar
  1. Nästan så jag tycker att det var bästa förslaget! :)

   Radera