Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 5 oktober 2012

Man vet aldrig
Det är bättre att vara nyfiken på än rädd för det okända. Genom att våga kan man upptäcka de mest fantastiska saker! Så naturligt för oss katter, som ideligen vidgar våra vyer och får nya erfarenheter genom detta. Men, som vanligt, något många av våra människor behöver påminnas om.

Önskar er alla en modig och fin helg!

12 kommentarer:

 1. Helt rätt. Sen är det ju så att tvåbeningar ofta tror att vi är rädda när vi i själva verket är försiktiga. Det är en HELT annan sak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, försiktighet och vaksamhet är inte alls detsamma som rädsla! Men aldrig att vi tvekar att sticka in nosen där bakom för att kolla läget!

   Radera
 2. Det är riktigt modigt att våga och tänk vad man missar om man står kvar..Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är synd om de rädda som går miste om så mycket...

   Radera
 3. Vilken fin bild, den jamar så mycket om hur det är när man känner sig liten och rädd för det okända. Men om man vågar ta tasset så brukar man upptäcka att man har mycket mer att vinna än att förlora. Och som min matte brukar säga: "Hur många gånger har man inte oroat sig i onödan, det finns inget dummare än att ta ut oro i förskott!"
  Ha en riktigt modig och mysig helg ni med! :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det säger min matte också. Det är så sällan som det hon oroat sig verkligen hänt. Så mycket tid av livet som gått åt till att må dåligt. Jag hoppas verkligen hon kan ta efter mig litet mer.

   Radera
 4. Oj, jag måste jama att du ser väldigt liten ut där du sitter. Det är verkligen jamarmodigt att våga öppna såna där stora dörrar. Hoppas det gömmer sig något gottit där bakom, typ vitfisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det, att våga sticka in tassen där och glutta. Ta några steg in. Vem vet, det kan finnas något alldeles fantastiskt där? Underbara saker jag gått miste om ifall jag suttit kvar.

   Radera
 5. klart att vi katter är mer modiga än våra tvåbeningar, maju
  Man MÅSTE våga, helt jamars klart.
  Tass tass
  ha en jamars trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, men vi är ju också av naturen nyfikna. Tänk vad mycket vi utforskar varenda dag! Skulle önska att en del tvåbenta vore mindre rädda för det okända.

   Radera
 6. Klokt jamat Gustav!
  "Friskt vågat är hälften vunnet" brukar matte säga.
  SvansKram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och ibland inte bara hälften utan med full råge! ;)

   Radera