Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 10 oktober 2012

Underläge


Jag jamar väl inte allt för matte heller?
Jag kom hem med ett sår på örat. Det andra örat, det som jag inte visar. Matte tog fram en tuss med något blött på, lyfte upp mig på en stol, och började dränka örat. För att skydda mig, försökte jag fälla ner det. Jag menar, hur trevligt är det att få en flod rinnande ner i örat? Som vanligt vann hon, i egenskap av sin storlek. Alltid detta underläge!!

Sedan undrade hon, vad jag hade hittat på? Men se, det hade jag inte tänkt berätta! I mångt och mycket kan hon bestämma över mitt liv, men när det gäller sånt här, får hon allt finna sig i att det är hon som är i underläget!

16 kommentarer:

 1. Tjam, om man inleder en konversation med att hälla vatten i örat på motparten så kan man inte vänta sig att han eller hon ska vara så jamglad. Tycker att du gör helt rätt i att iaktta värdig tystnad om dina göranden och jamanden.
  Håller tassarna att ditt öra läker fort. Kanske hjälpte det lite att matte tvättade det, men ändå... de ska inte få alltför höga tankar om sig själva, våra kära tvåbeningar :-)
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skriver så klokt och insiktsfullt! Det är ju precis så det är!
   Det där vattnet gör nog varken från eller till, det är förstås min egen tvättning som har effekt!

   Radera
 2. Det skulle vara väldigt spännande att få veta hur motparten såg ut. Men jag respekterar din tystnad av lojalitetsskäl. Risken finns ju att matte skull läsa vad du skrivit och det är ju inte lämpligt. Tvåbeningar SKA inte informeras för mycket. De behöver träna sina små hjärnor med att undra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. *schhhh* Du skvallrar väl inte för matte? *ser mig oroligt om efter henne*

   Radera
 3. Oj då! Hoppas att det läker ihop bra! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Usch för att få blött i örat. *ryser* Hoppas bara att det är lika bra som din matte verkar tro. Personligen tror jag att du sköter dig själv alldeles utmärkt och själv jamar om du vill ha en flod i örat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. He-he, det där sista tycker jag var roligt! *skrattar så morrisarna hoppar*

   Radera
 5. Mjau, vi katter är ju bra på att hålla hemligheter för våra tvåbeningar. Stackars dig som höll på att få en rinnande flod i ditt öra. Vi kan ju själva tvätta och göra oss rena, även småsår.

  Tasskram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jamar jag till matte också, det här fixar jag på egen tass!

   Radera
 6. Håller med Frasse - flodar nån ner ens öron, så kan de väl inte förvänta sig att vi skall lyssna på vad de säger, heller. Eller för den skull svara på närgångna frågor...
  nosgos å trasigaörongottisar
  Maurice & kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näjam, hon måste ju också nån gång få känna hur det är att inte få som man vill, alltså svar. Hon har inte sett nån annan katt här, men vilken sorts ögon har hon? He-he....

   Radera
 7. Bra att bevara vissa hemligheter, förmatte!!! Hon kan gott stå där och undra ;-)

  =^.^=

  Nogos

  SvaraRadera
 8. Klart du INTE avslöjar för din matte vad som hänt med ditt öra !!
  Får ju finnas gränser för vad mattar och hussar ska veta ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, hon gott få gå där och undra om det finns en inkräktare här eller inte...

   Radera