Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 19 oktober 2012

Hur i all världen...?
På förekommen anledning är detta något jag kommer grubbla på den här helgen. Varför måste man straffas och bli tvångsmatad med dumma piller bara för att man är hygglig och städar tomten? 

Nåjam, jag ska inte bara grubbla. Jag ska njuta av att sommaren verkar komma tillbaka och hälsa på en sväng. Det är värt att fira! Hoppas ni allihop får en härlig helg, även ni som kanske inte får det riktigt lika varmt!

24 kommentarer:

 1. En mycket bra fundering!!! HUR kan de gå till???
  Ha en jättetrevlig helg!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag grubblar och grubblar... Och tack detsamma!

   Radera
 2. Jam, det där verkar vara ett stort problem för er utekatter. Jag antar att det finns en liten fördel med att vara innekatt. Men jag undrar också hur en mus kan bli till en mask. Får fråga Börje när jag ser honom nästa gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, snälla, gör det! Han kanske sitter inne med svaret! Jam, du har det bra som slipper bli påtvingad äcklig medicin för att köra bort maskarna!

   Radera
 3. Verkligen en fråga att fundilera över. Hur kan något så smaskigt bli till något så skumt!!Och inte hittar de ut själva heller.. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är också konstigt? Varför kan de inte bara försvinna ut igen? Det blir mycket att fundera på, minsann.

   Radera
 4. Är du verkligen SÄKER på att det är maskar i magen? Om du inte ätit maskar så borde det inte finnas maskar där. I Kajsas mage finns det t ex räkor just nu. Och i maurices mage finns det tonfisk. Inga maskar!
  nosgos å helggottisar
  M&K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte tror JAG det, inte ett endaste dugg, men matte hävdar detta med bestämdhet. Påstår till och med att hon har BEVIS. Fast inte har hon visat dem för mig i alla fall. Tycker hela saker är ytterst skum. Men vad hjälper det var jag tycker?? *suckjam*

   Radera
 5. Ska jag berätta nåt ÄNNU konstigare för dig? De där små katterna som blogghjälpen haft hemma hade också mask i sina små magar! Och de har inte ätit några möss eller fjäderkotletter. Så maskar är ena riktiga luringar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, det är ju totalt och komplett obegripligt!! Nu får jag hur mycket som helst av fundera på. Hela helgen kommer gå åt. Minst.

   Radera
 6. så är det med oss oxå, vi får oxå tabletter för att vi städar tomten..*mummel*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jama om urusel ersättning för arbetet! *instämmer i mumlet*

   Radera
 7. Mjau som du vet så är vi innekatter, så vi får nog ingen mask i magen, kanske om vi är ute i vår rastgård, *Funderar*

  Ha en trevlig helg, kompis

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckliga kan ni vara som slipper äckliga tabletter! Tror knappt någon mus vågar sig in i er rastgård!

   Radera
 8. Vi förstår inte heller hur det går till! Att en musling kan bli till massor med mask??

  SvaraRadera
 9. Mask i magen är inget vi märker. Bara matte. Undrar hur hon bär sig åt?
  Här har vi ingen värme, bara regn, regn och mer regn. Tråkigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har heller inte märkt nåt? Inget som krälat omkring i magen vad jag vet. Undrar också hur matte vet?

   Radera
 10. Kan man fundilera på. Samma här nämligen. Ja inte sommarvärmen utan masktablett.urk! Har jamat om att nästa gång ska det vara gott om jag ska itvingas sånt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. DET kan jag verkligen också tycka! Varför finns inte tabletter med vitfisksmak? Eller oxfilé? Eller något annat GOTT?! Varför måste de smaka URK???

   Radera
 11. Fyjam, för inkräktare som parasiterar på ens kropp. Otur att du skulle drabbas, men det är nog tyvärr inget annat att göra än att svälja den beska medicinen - fast pillren är förhoppningsvis smaklösa - så du blir av med dessa fräcka gynnare. Håller tassarna att processen blir kort.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smaklösa är de INTE kan jag jama. I så fall kunde jag ta en som godis. Tänk så perfekt! Hur svårt kan det va' att uppfinna såna tabletter?

   Radera
 12. Jag tycker det är VÄLDIGT onödigt att en god Mus blir till Mask i magen *stampar med tassen*

  SvaraRadera