Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 22 oktober 2012

Vilken lördag!


Först och främst vill jag tacka Maurice och Kajsa för den kuliga och gulliga awarden jag fick i förra veckan! Jag lägger den i min speciella uppskattnings-ask. Det är bra att ha en sån att kunna kika i emellanåt. Alla mina vänner har så fina och söta bloggar. Skickar därför awarden vidare till precis allihopa. Ni delar alla med er av era erfarenheter, var och en på sitt fina och kattliga sätt!

Den här helgen har varit speciell, särskilt lördagen. Tänk att just jag skulle få uppleva den varmaste dagen så här års någonsin! Åtminstone som man vet nu. Nästan tjugo grader. Så var jag också ute precis hela dagen. Fick dessutom besök. Minisen var här med sina människor. Och så kom några andra som tillhör min familj. Både de, matte och jag jobbade i växthuset rätt länge. Matte klippte och klippte, så det blev nästan kalt där inne. Sedan satte de andra upp plast överallt runt väggar och tak. Och så fick jag ett väldigt skönt golv, som liksom blir varmt när man ligger på det.  Förstår inte varför de plockar alls bort det?

Nu är det mer vanlig vardag igen. Mina människor har varit borta en stor del av dagen. Det är inte lika varmt i pälsen längre, men helt acceptabelt för utearbete ändå. Har förstått att bistrare tider väntar snart. 
 

10 kommentarer:

 1. Vi vill också ha ett växthus, för här regnar det hela tiden och så blir det så jamarns kallt ibland. Burrjam!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni skulle gärna få låna mitt...men det är kanske aningens långt att tassa hit? :(

   Radera
 2. Vill oxå ha ett växthus att vara i ibland. Vi får jama med matte att hon sätter in ngt litet *hus* i vår rastgård, så man kan vara där OM det skulle bli lite kyligt eller så ngn gång.

  Tass tass på dig du fina Gustav

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker absolut ni ska begära! Det behövs inte så mycket för att det ska bli varmt och skönt bakom glasrutor. Bara litet, litet sol!

   Radera
 3. Med så många olika medarbetare i växthuset var nog matte glad att hon hade nån som kunde leda arbetet. Vilket spännande golv du fått. Hoppas matte förstår att det är DITT golv och att det ALLTID ska ligga där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte mycket som skulle fungera utan min närvaro! Har nu jamat till matte om golvet, och hon har lovat att det ska ligga där jamarlänge i alla fall. HOPPAS för alltid!

   Radera
 4. Härlig lördag du fick, varmt, växthus och trevligt besök! Verkar som man får njuta ordentilgt så fort solen tittar fram, det är nog slut på de där riktigt varma dagarna nu.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa lördagen på länge! :) Och jag tror ni har rätt, nu gäller det att passa på och njuta av litet värme så fort solen är framme. Annars är det nog bara att tassa in.

   Radera
 5. Mmmm visst hade vi mysigt väder här nere :)
  Det var annat än i Örebro där min matte var , det regnade precis hela helgen !!
  Kan hon ha som rymde ifrån mig och husse nu igen *fniss*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört om andra rymlingar som också bara hade regn. Människor ska hålla sig HEMMA!

   Radera