Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 18 oktober 2012

Utan logik


Komma? NU?


Matte och jag hade jobbat i växthuset en stund. Hon hade slängt ut en massa, och satt in en massa. Ingen logik alls. Men jag hade betraktat allt med upphöjt lugn, utan kommentarer. Numera måste jag skynda mig in i mitt växthus när hon är där. Övrig tid är där nämligen stängt. 

Med tanke på det, borde en rimlig slutsats vara, att allt hon utför där, ska utföras länge! Inte nån liten pluttstund, så man knappt hinner njuta av värmen och miljön? Det var precis det jag jamade till matte här ovanför, när hon stod där vid dörren och menade att jag skulle komma.

Hon fick säga vad hon ville, men jag utnyttjade min fria vilja. Åtminstone en stund.  

16 kommentarer:

 1. Bra att du jamade ifrån! Hon kunde ha bjudit dig på nåt gott, om hon nu ville gå därifrån!!!
  Mysigt att få njuta lääänge i växthuset!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte det minstaste godis hade hon med sig :( Det är allt tur för henne att jag är en snäll kisse, så jag kom ändå.

   Radera
 2. Logik, det är de inte bra på. Det heller.
  Du har en trösteaward att hämta hos oss i alla fall!
  nosgos å logiska gottisar
  maurice & kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack så mycket! :) Ska suga på den karamellen till på måndag, och fundera över vilka jag ska skicka den vidare till.

   Radera
 3. Fin bild! Klart man måste få tid att njuta när man äntligen får komma in! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har hon pratat något om storstädning där, så jag har ett visst hopp om att det ska ta rätt lång tid. Inte en sån liten pluttstund som här ovanför i alla fall.

   Radera
 4. Vi katter är ju jamarns logiska om man jämför med människor. Förstår inte varför din matte envisas med att köra ut dig från ditt härliga växthus.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt obegripligt! Kan det verkligen vara viktigare med blommor än en stackars katt? Nä, det finns ingen logik på en enda fläck på henne.

   Radera
 5. Typiskt 2-benta att alltid ha bråttom *suck*
  Dom skulle minsann behöva lära sig att chilla som oss katter :)
  Trevlig helg på er !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det konstigt att de ska ha så ont om tid? Eller rättare jamat, att de TROR att de har det??

   Radera
 6. Märkligt att tvåbeningar måste sätta ord på allt för att de ska förstå vad de menar. Vårt kroppsspråk säger oerhört mycket mer. Se bara på dig på bilden! Det är ju solklart att du inte planerar att komma nu. Det är ju en sak om matte hade slarvat igenom vad hon tänkt göra i växthuset, men du är ju en noggrann katt som jobbar lugnt och metodiskt. Då tar det mer tid och det borde matte förstå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är alltid så förstående! Det var ju exakt så det var! Och jag älskar att ta det lugnt, det är liksom min natur. Hoppas på större förståelse från mattes sida nästa gång.

   Radera
 7. Gustav, vad betyder nu? Är det det att matte hämtar en om man inte tassar till henne?Så där med en gång, utan att avsluta det man höll på med? Om så "bara" vila.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, tyvärr är det precis vad som händer. Med NU menas människo-nu, och inte det mer hälsosamma katt-nu. Sorgligt, men sant.

   Radera
 8. Vad människor kan vara veliga ibland. Förstår att det är enerverande att inte veta vad som ska vara var och vad som ska in eller ut... Och om DU ska in eller ut - det borde ju sjävklart vara en kattlig rättighet att själv få råda över sitt utetassande.
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag finner det oerhört frustrerande att bli jäktad ut på det där viset. Vem har jamat att hennes rätt är större än min? Tänk om jag vore ett LEJON... Då du!

   Radera