Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 2 januari 2013

Alternativ?


Hallåjam, ser ni mig??
Husse ropade från sängkammaren till matte att komma, och "ta med dig kameran", sa han. Ja, ni förstår kanske? Han hade väl aldrig sett en katt ligga på en vedkubbe förut? Vad är det för märkvärdigt med det? En alldeles lagom utsiktsplats, om ni frågar mig. 

När den dumma stormen nästan dödade min spaningstall förlorade den liksom sin status som bästa spaningsplats. Har provspanat någon enstaka gång från den ynkliga rest som stormen lät stå kvar, men jag kände mig inte riktigt bekväm med den nya utformningen. Få se om vedkubben kan tjäna som alternativ?
(Bilden tagen genom fönstret, så den är litet suddig)

14 kommentarer:

 1. Det där är den bästa spaningsplats jag sett. Jag var tvungen att kolla jättenoga innan jag såg dig på bilden. *imponerad*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min gamla spaningstall var förstås bättre, kom högre upp i den. Den här nya platsen kräver en smärt och smidig katt. Som jag.

   Radera
 2. Det här tror jag blir ett utmärkt alternativ din din gamla spaningsplats. Den verkar ju utmärkt även ur kattmofleringssynpunkt. Man måste titta väldigt noga för att se dig. Och du är ju inte precis den katt som går oförmärkt förbi i vanliga fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojam, jag känner mig rätt bekväm med att spana därifrån. Huvudsaken är trots allt att man kommer upp litet från marken. Om man inte syns så väl är det förstås en stor bonus!

   Radera
 3. Snyggt! Och väl kamouflerat, knappt du syntes alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man kanske kan tro att jag är nån slags utväxt på stubben, bara? ;)

   Radera
 4. Tycker den där spaningsplatsen verkar vara en alldeles utomordentlig spanings plats , så väl camoflerad som du är kan ju inte en endaste liten Fjäderkotlett se dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På den sidan är fjäderkotletter en bristvara. Det är nog mera musspaning jag ägnar mig åt. De restaurangerna är ofta där i närheten. I vilket fall vill man förstås inte synas!

   Radera
 5. OJ! Vi såg dig inte först! Vilken bra-ig spaningsplats! Där kan du sitta och vänta... och sen... *Smackadånnnnggg!* så kastar du dig galant över fjäderkotletterna som kommer i din närhet! Himla bra-igt! *nickar ivrigt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår av kommentarerna att det här är Spaningsplatsen Att Satsa På! "Smackadånnnnggg!" låter helt perfekt! *slick om nosen*

   Radera
 6. Ser ut att vara en utmärkt plats för spaning.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och rätt bra att ha en plats i reserv också!

   Radera
 7. Jamars bra spaningsplats du har hittat Gustav, tassarna upp!
  Där hittar du ju färderkotletterna jamars bra oxå.
  Tassarna upp för din spaningsplats alltså, mjau

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när jag fått klartecken från er är det ju bara att köra på!

   Radera