Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 31 januari 2013

Är det så??Det är då för ynkligt vilken urusel arbetsmiljö jag har


Hur är det tänkt att man ska kunna få plats här?Ska man hänga med halva kroppen utanför?? Är det så man behandlar en arbetande monsterutdrivare här i huset? Va!?16 kommentarer:

 1. Tur du har så fina kattrobatiska talanger, annars hade du inte kunnat uträtta ett smack i de trånga utrymmena. Det här är ett tydligt exempel på att vi måste bli bättre på att stå upp för våra kattliga rättigheter. Tillsammans är vi starka! *knuten tass*
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var faktiskt kattrobatik av den högre skolan att ta sig över allt bråte och in i det djupa hörnet. Nä, vi ska verkligen inte behöva tåla sån nonchalans! *knyter också tassen*

   Radera
 2. Håller med dig fullständigt. Den som byggde dessa skåp hade då ingen tanke på en hårt arbetande katt. Det är ju rena turen att vi är så pass viga av oss, hur skulle vi annars kunna jobba som monsterutdrivare?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Framförallt lyckas jag visst aldrig med att få till en utrensning av prylar som bara står där, vecka efter vecka. :(

   Radera
 3. Så smidig du är, som klarar ditt svåra jobb trots att det är trångt i monsterskåpet!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag känner mig som en ungkatt, och nu är det lättare med motionen också när allt det vita är borta! :)

   Radera
 4. Det var rackarns så trångt du har det på jobbet. Tur att du är både klok och smidig. Dags för en rensning i skåpen kanske, vårstädning tror jag det kallas. Så kanske våren kommer sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vårstädning ska jag påfordra vänligt men bestämt! En hylla helt fri från skräp tycker jag är en miniminivå på mitt krav. Tänk vad det skulle underlätta mitt arbete! Och kommer våren också är det ju bara en bonus!

   Radera
 5. det är helt klart ett fall för kattombudsmannen! Alternativt får du ta dej ett jam med människan du har boende i ditt hus, inte ska du acceptera nedskräpning i skåpen så där

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill nog försöka ett jam med människan först, tror jag kommer längre med den mjuka linjen. Men självklart drar jag mig inte för ytterligare åtgärder om det skulle behövas!

   Radera
 6. Monsterutdrivare måste absolut få bättre villkor om de ska kunna göra sitt jobb på bästa sätt! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är så jag också tycker, och kommer därför kräva en skräpfri hylla!

   Radera
 7. Här måste Arbetsmiljökatten genast kopplas in! Det är snudd på att din arbetsplats måste stängas ner i väntan på åtgärder. Hur tänker dina människor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet ju hur snäv tankeförmåga de har, så jag är inte så förvånad. Jag är inte främmande för en stängning, men ska ändå försöka få till stånd en förbättring via överjamning. Det skulle vara skönt att slippa ta i med hårdtassarna.

   Radera
 8. Mjausan, visst ser det trångt ut, håller vi tass på.
  Du får nog ta ett jam med dina tvåbeningar att det ska vara bättre plats att jobba på.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska ta det jamet nu i helgen, när vi har litet lugn och ro för oss själva. Jag kan inte acceptera såna här förhållanden längre!

   Radera