Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 22 januari 2013

Jag har gjort något ovanligtDet här är en mycket ovanlig bild på mig. Jag har lagt mig i en låda för att sova! Det är väl inget märkvärdigt, jamar ni? Jo, för mig är det så. Jag kryper normalt aldrig in i något för att sova. 

Kartonger brukar jag använda som träningsredskap. Hoppa in och ut ur. Eller idka kloträning på i bottenplattan. Men sova??

Nu var just denna kartong inredd med en filt. Matte gör så ibland, för Piff älskar filtinredda kartonger. Jag har aldrig brytt mig. Eftersom sovplatserna är strikt uppdelade här, är mitt val av sådan extra sensationell. Hittills har den här kartongen varit Piffs alldeles privata sfär. Undrar just vad hon anser om att den luktar Gustav nästa gång hon hoppar in där?

14 kommentarer:

 1. Om Piff märker att det luktar Gustav i kartongen borde hon förstå dels att den är säker att ligga i, dels känna sig hedrad som får ligga i samma kartong som Gustav legat i. Gör hon inte det får du återgå till att använda dem som träningsredskap.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte frågan OM hon märker, för det gör hon naturligtvis. Tyvärr tror jag inte hon drar så intelligenta slutsatser som du? Men, som du skriver, jag kan ju alltid fortsätta träna i den sen. Behövs minsann.

   Radera
 2. Tror säkert att Piff uppskattar att hennes låda luktar Gustav :)

  SvaraRadera
 3. Vi håller med Kjelle Bus! Piff blir säkert glad över att kattongen luktar Gustav!

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar just varför hon inte sett det minstaste glad ut då??

   Radera
 4. Fnissjam, vi skulle ge mycket för att höra Piff's tankar när hon märker att kattongen blivit kattefierad av Gustav. Spinnande. Håll oss uppdaterade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon blev nog litet paff, för hon ansåg sig säkert ha ensamrätt på den här kattongen. Puff har aldrig vågat sig på att prova den. Jajam, vi får väl se hur fortsättningen blir?

   Radera
 5. Den ser riktigt skön ut och man kan väl ändra sig ibland! Vad fin du är.Nosbufff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste ju erkänna att jag låg skönt i den. Faktiskt så skönt att jag provade en gång till sen. Kattongsäng kanske ska bli min melodi hädanefter?
   Och tack för komplimangen! *röd om nosen*

   Radera
 6. Vi har också en kattongsäng som matte har lagt en filt i. Men vår är mer som en koja.
  Piff tycker nog att det är mysigt att det luktar Gustav om kattongen. Det känns nog lite extra tryggt tror vi. Och om hon inte gillar det är hon fånig. För vem skulle inte gilla att lukta som Gustav. Kurreliburr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så här nån dag efter kan jag konstatera att Piff kanske inte är helt dum, hon har lagt sig i kattongen sedan dess, trots min lukt där. Eller kanske som ni skriver, tack vare? Och jag som trodde att hon skulle bli sur att jag varit där!

   Radera
 7. Den där kattongen ser ju riktigt skön ut, lite som försommargräs i färgen!*längtar dit* Klart att hon skulle bli glad åt att du nedlät dig till att prova den. Vi kungar är ju lite mera noga med var vi sover-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den VAR ovanligt passande som sängplats, det var den. Men jag tror det räckte med några provliggningar. Jag sover nog bättre med litet rymd utanför pälsen. Nu har jag provat i alla fall.

   Radera