Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 14 januari 2013

Uppmuntran


Jag har tagit mig en lathelg. Det har varit aningen för kallt för min pälstjocklek. Någon timme högst klarar den kylan. Men jag är ju så lyckligt lottad att jag inte behöver vara ute längre än jag vill.

Igår kväll kom min favoritgranne och hälsade på igen. Det gör han visst varje söndag. Tydligen ska den där bollen rullas de kvällarna. Mig passar det utmärkt. Så här års har jag inte så mycket annat för mig den tiden, jag kan i lugn och ro ägna mig åt min gäst.

Och vet ni vad han frågade mig? "Ska du inte komma och trampa litet?" Det tycker jag var rätt juste, husse har aldrig bett mig om det. Han verkar utgå från att jag gör det ändå? Sedan kan jag tycka att "trampa" kanske är ett väl simpelt uttryck för den allsidiga massage jag utför? Jag är nämligen väldigt idog och uthållig när jag  jobbar med detta.

Men visst var det uppmuntrande att bli tillfrågad, det var det! 

14 kommentarer:

 1. Vad trevligt med en katt som har en egen blogg !

  SvaraRadera
 2. Hoppas att grannen inte glömmer din "lön" i form av leverkorv från tyska landet för massagen ;-)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var längesen nu...*suckjam* Han åker inte dit så ofta mer. Får vara glad för all leverkorv jag fått smaka. Leverpastej är inte så dumt, det heller.

   Radera
 3. Visst är det något speciellt när en människa ber om det? Jag brukar bli väldigt glad när husse uppmuntrar mig till att massera hans ben när han ligger i sängen. Fast bara om jag blir gosad med först, såklart.

  SvaraRadera
 4. Att också bli gosad med är förstås det optimala. Och det är klart att jag blev det samtidigt med massagen. Att vara katt och bo hos bra människor är underbart!

  SvaraRadera
 5. Det var en riktigt kattlimang det! Klart att du gillar favoritgrannen! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det?! Jag har det så jamars bra som har en sån granne!

   Radera
 6. Håller med dig. Trampa låter ju lite amatörmässigt. Det speglar ju inte alls ditt professionella massagearbete. Att det ska vara så svårt för tvåbeningar att förstå hur mycket vi arbetar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amatörmässigt var precis rätt ord! Och jag tror att deras svårigheter att inse vårt arbetes betydelse är att de själva har väldigt underlig definition på ordet "jobb". I alla fall mina människor, som kallar det jobb att sitta på en stol?

   Radera
 7. Mjau, här turas jag/Sessan/ och matte om att tassmassera varandra, *Fniss*
  Jag tassar till matte på kvällarna för att hon ska massera mig, sedan på dagarna tassar hon till mig, så hon får massera mig, lite som omväxling, *Fniss*
  Borde finns flr tvåbeningar som borde göra så.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket massage hos er, ser jag! Jamarbra, det kan man nog aldrig få för mycket av!

   Radera
 8. Hrm, ett litet misstag av din favoritgranne bara. Ha överseende käre Gustav, han uppskattar ju din Tassage så pass att han ber om det.Inte varje dag det sker här inte. Även om de uppskattar det förståss. Hoppas du fick ersättning för ditt utmärkta arbete.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart jag har överseende, vid det här laget har jag översett med det mesta. Något man lär sig i umgänget med våra kära tvåbenta. I det här fallet vet jag ju att det var av ren tanklöshet han använde fel ord. Och ersättningen, ja, den tog jag ut i form av gos, förstås!

   Radera