Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 10 januari 2013

Som det är i en familj


Du å ja', husse
Jag klagade litet på husse i förrgår. Han blev ju aningen sur på mig när jag råkat blöta ner några papper han lagt olämpligt på skrivbordet. Turligt nog är varken han eller jag långsinta.

Vi har nu rett ut det hela. Han har förstått att papper inte kan läggas på min landningsplats. Jag har förlåtit honom för hans surhet. Precis som det är i en familj. Ibland bråkar man litet. Sen blir man vänner igen. För man tycker ju så mycket om varann, trots allt. 

10 kommentarer:

 1. Skönt att höra. Det är ju en väldigt bra egenskap vi katter har, att inte vara långsinta. Hoppas husse kommer ihåg i fortsättningen att inte belamra din landningsplats med skräp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror faktiskt han kommer ihåg det. När det gäller sånt har han väldigt gott minne. Han inser väl att det är hans ansvar och inte mitt?

   Radera
 2. Jag förstod direkt att du skulle reda ut allting så det blev bra. Att du har en snäll matte och husse visste vi ju - även om de har sina fel och brister, som alla tvåbeningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju bara jobbigt att tassa omkring och vara sur. Lika bra att stryka ett streck över allt direkt. Sen jag fått klaga litet här.

   Radera
 3. Och så passar man på och myser lite extra när man blir sams igen.Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Små beklagliga missförstånd som detta ska ju självklart förlåtas så snabbt som möjligt. Ingen av er ville ju göra den andra något förtret med flit, det fanns ju inget som helst ont uppsåt i era handlingar.
  Klart man ska bli vänner igen så fort som möjligt - familjen är ju ens fasta grund i tillvaron <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har helt rätt, som vanligt! När man älskar någon förlåter man mycket. Och jag älskar verkligen min husse!

   Radera
 5. Så bra att ni kom överrens om att det var din husse som lagt papperna på fel ställe :)
  Här är vi inte heller särskilt långsinta dom gånger vi inte är överens.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, det var ju så självklart att det var hans fel! Men, som jamat, jag väljer att överse med misstaget. Den här gången.

   Radera