Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 6 september 2013

Skulle va' praktiskt!
Trots våra korta halsar hoppas jag det blir en jätteskön helg för er och för mig. Jag kommer få besök av några expertkliare, så jag ser fram emot trevliga dagar med ett omfattande socialt liv. 

Sedan måste jag dessvärre meddela att min sekreterare verkar avvika från sin post i början på veckan, så det blir ingen blogg förrän på onsdag. Men då ses vi, hoppas jag!?
14 kommentarer:

 1. Fast nog skulle det se lite konstigt ut om du hade så där lång hals? Och så jobbigt det skulle vara att snabbt göra en attack mot en musling och annat godis på marken. Nä, våra halsar är no, liksom allt annat på oss, perfekta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker du det skulle se konstigt ut? Det skulle jag kunna överse med, om jag kunde plocka alla fjäderkotletterna uppe i träden! Det är alldeles FULLT av dem, rätt som det är, högt där uppe. Men jag är rädd för att det kan bli svårt att stretcha ut halsen, även aldrig så litet. Så du har rätt, jag får vara nöjd som det är.

   Radera
 2. Jo det skulle nog vara praktiskt i vissa lägen! Men tänk vad besvärligt det skulle vara när man vill sova i en lagom trång kattong eller när man ligger i mattes famn och borrar in nosen i armvecket. Jag får nog hålla med kattson att vi är purrfekta som vi är.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte inte på det...särskilt inte det där med mattes arm. Men den kunde väl vara utdragbar vid behov, och kort när man inte behövde den? Tänk vad mycket mat som går till spillo uppe träden?

   Radera
 3. Håller nog oxå med kattson, att det skulle nog bli problem när vi vill lägga oss i mattes arm eller så, *Funderar*
  Men som du jamar, så vore det bra om deras armar vore utdragbara vid behov, *Fniss*

  Men vad är det du jamar, ska din matte vara utflugen från sin post fram till onsdag. Du får föröska hålla ordning på henne.

  Ha en jamans trevlig helg på dig, kompis

  Tass tass

  Ps
  vi kommer att uppdatera våran blogg i veckan som kommer.
  Vi ska visa bilder på vad matte kommer att göra under helgen.
  Det vill vi visa, mjau

  Ds

  SvaraRadera
  Svar
  1. *suckjam* det är väl som ni skriver, så jag får nog sluta drömma? Och att matte ska hålla sig hemma kan jag också sluta drömma om tror jag. Det verkar som hon kommit riktigt i rymmartagen nu...Och ska tassa in hos er nästa vecka!

   Radera
 4. Om du ska fånga fjädervippor, behöver du nog snarare vingar än lång hals. *funderar* Fast en lång hals skulle ju förstås innebära mer kliande där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vingar verkar aningen opålitliga? Tänk om man ramlar ner? Hur gör de för att klamra sig kvar i luften? Jam, tänk mycket kliande det skulle få plats! Att inte evolutionen tänkt på det?

   Radera
 5. Kunde ju fungera riktigt bra med lång hals om man kunde fälla ihop den som ett dragspel när man tittat färdigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vore verkligen perfekt. Fast tittat och tittat, tittat tassgripligt skulle jag tro?

   Radera
 6. Det ser kul ut.
  Vad skönt med expertkliare. Släpp dom inte ur sikte. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet ju hur människor är, det är hopplöst att få dem att lyda! Jag har åtminstone fem stycken som jag beordrat att bo här, men inte då! *suckjam*

   Radera
 7. Mjau är våran blogg uppdaterad, så nu kan du tassa in där och se vad dom har gjort, mjau

  Tass tass

  Hoppas din matte håler sig hemma i fortsättningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller på att helt ge upp om mina människor den här hösten, de har drabbats av rymmarsjukan, den allvarliga varianten.

   Radera