Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 29 november 2013

Dags för trevligheter
Den här helgen brukar min matte vara på ovanligt gott humör. Hon gillar att få plocka fram saker från de där lådorna, som annars står undangömda högt i ett skåp. Och vi katter håller helt med! Vårt hem blir mycket mer spännande och stimulerande! 

Önskar att ni alla från en riktigt fin myshelg!14 kommentarer:

 1. Likadant här. Bara vi slipper tomteluvan i år...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uschjam, det hoppas jag verkligen du gör! *ryser*

   Radera
 2. Vi önskar er också en jamartrevlig mysig advent!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Extra härligt att mysa så här i mörkret och kylan. Ha en trevlig första advent! och ha lagom kul med de spännande sakerna som plockas fram! ;-) Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jam, mörkt är det, men inte kallt alls just nu. Tyvärr blött nedfall, annars hade jag minsann varit ute! Men att få nosa på en massa nytt här inne är inte så dumt det heller!

   Radera
 4. Gustav, hoppas du får en riktig myshelg! Detta är Räkans och min första ! första advent, så vi vet inte riktigt vad detta innebär?! Men trivsamhet och mys ligger i luften!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Första adventen? Hoppas då att ni också får upptäcka en massa skojiga småsaker litet varstans. Tips! Prova gärna hållfastheten!

   Radera
 5. Det är likadant här, matte har tänt en massa ljusstakar i fönstren och det är extra mysigtTrevlig helg på er.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har vi det så bra, ni där och jag här! :)

   Radera
 6. Här har man inte tänt några ljus och det finns heller inga ljusstakar i fönstren. Blogghjälpen säger att det är för brandfarligt. Men det finns lite andra grejer som vi kan titta på. Hoppas det kommer många till oss i helgen så vi alla får flytta till pyntade hem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag verkligen tassarna för, att ni alla ska få uppleva advent i egna hem!

   Radera
 7. Mjau Gustav, här har vi inte plockat fram några advents saker än. Matte gillar inte denna tid på året, så vi har sagt at tvi kan plocka fram dom därigna sakerna till nästa helg i stället, mjausan

  Tass Tass
  Trevlig helg på er alla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen, då har ni ju något trevligt att se fram emot då, och det är inte dumt, det heller!

   Radera