Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 27 november 2013

Vad hände? Varning för otäck bild (tycker jag)


Igår kväll struntade jag i att komma in. Skickade in en annan katt i stället. Väldigt lik mig, så matte anade inget. Ni kan inte tro vad han hittade på?! Var inne i skåp, hoppade upp i tvättstället, undersökte toaletten...alla möjliga saker jag aldrig brukar göra! Han inspekterade rummen i hela huset, och tassade till saker litet här och där. Uppförde sig inte alls som jag jamat åt honom att göra!

Matte plockade fram kameran, för hon tänkte ta en skojig bild på den där katten. Men det blev något helt annat! För katten upptäckte Puff sittande på en byrå. Och kan ni tänka er vad han gjorde??? Anföll henne!!! Hur kan man vara så dum? För att jama det milt.

På sängen alldeles bredvid låg Piff, och givetvis kom hon genast störtande för att rädda sin syster! Och ja, ni vet hur det brukar sluta när jag råkar göra något oförsiktigt med någon av dem? Samma öde rönte förstås den här katten.
Väs! Skrik! Fräs! Klös! Grrr!
 
"Vad hände?" undrar den stackars katten

Hädanefter ska jag komma in själv i stället. Det här blev ju ingen succé, precis.

14 kommentarer:

 1. Haha du är för rolig, Gustav! Xantippa

  SvaraRadera
 2. Oj, det var mycket som hann hända igår kväll. Stackars katt, som inte kunde ana att Piff och Puff skulle gadda ihop sig. Det är nog tur, att det är du som tassar in på kvällen i fortsättningen. :-) Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle förstås ha varnat honom, den stackaren! Men inte kunde jag tro att han skulle göra något så oövertänkt?! Uschjam, vad synd det var om honom!

   Radera
 3. Oj, oj ett sånt drama. Tror att den där katten kanske behöver lite mer instruktioner om han ska besöka er igen. Han är ju förresten oerhört stilig! Borde verkligen inte bli på hoppad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ser det otäckt ut? Du har rätt, OM han någonsin ska få ersätta mig, måste jag ge klara anvisningar så han inte gör en sån tabbe igen! Och jo, han ser väl inte oäven ut?

   Radera
 4. OJ OJ OJ Vilken otäck bild! Jag vågade knappt titta efter den inledande varningsrubriken! Det syns att de där Piff å Puff verkligen hade gaddat ihop sig mot den där rödingen :-)! Hoppas den ej fick några bestående men dock är han säkert psykiskt chockad vid det här laget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är en synnerligen otrevlig ovana de har för sig! Jag har ju blivit drabbad ett flertal gånger, helt utan anledning förstås. Den där katten fick väl skylla sig själv LITE grand när han hoppade på Puff...Han verkade rätt okej ändå efteråt, så några bestående men blev det nog inte! Och chockad? Man kan ju hoppas att han lärt sig något!

   Radera
 5. Oj oj oj! Det kan inte varit roligt att vara den där andra katten. Men det är nog bäst att du förklarar för tjejerna att det inte var du som anföll, utan den där andra katten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, uschjam, vilken hemsk upplevelse för den! Men jag är rädd för att de inte fattar att det var en annan katt? För när de träffade mig sen var de hur misstänksamma som helst! Det blir nog inte lätt att övertyga dem!

   Radera
 6. Vilken tur att du varnade för otäcka bilder !
  Den där besökaren fick verkligen vad han tålde !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man vill ju inte att ni ska bli chockade! Ja, han fick ordentligt på pälsen, stackaren! :(

   Radera
 7. Var ju tvungna att tassa in här efter att ha läst inledningen i dagens inlägg. Vilken rysare! Stackars den främmande katten som intet ont anande råkade hamna i de två syrrornas klor. Hoppas han har återhämtat sig nu!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag tror han börjar känna sig som vanligt igen. Men det var förstås en skräckupplevelse för en intet ont anande katt!

   Radera