Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 22 november 2013

Ett försök
Nu har jag tillverkat hundrasjuttiofemton kom-ihåglappar att sättas upp runt om i mitt hus. Har nämligen tänkt mig få en riktigt god helg! 

Eftersom det här med snålheten vad det gäller godisinköp/-tilldelning ständigt verkar vara något där åsikterna skiljer sig mellan oss och våra människor, vill jag dela med mig av denna idé.  Ska bli spännande att se effekten!

Önskar er alla där ute en härligt mysig helg!

 

14 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att det funkar! "Håller tassarna" Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bara måste det, såvida de inte är helt blinda! ;)

   Radera
 2. Om inte dina människor ser de här välformulerade, snyggt designade kom-ihåg-lapparna, ja då är det riktigt, riktigt illa. Tyvärr kan det vara så att det inte bara beror på synfel att de inte köper ordentlligt med godis, utan även snålhet, nån totalt missriktad "omtanke", okunskap och annat spelar in!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det inte bara synfel och glömska? Aj då! Men jag hoppas ändå på en positiv effekt av all min tapetsering runt huset! Man SKA ju tänka positivt har jag hört!

   Radera
 3. En jättestor kasse med sticks skulle verkligen sitta bra nu. *slick om nosen*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sticks är nog det jag gillar mest. Det skulle vara mysigt att dela en sån påse med dig! :)

   Radera
  2. Åhhh. Vilken ära det skulle vara att få dela en påse sticks med världens bästa bloggkatt. *drömmer*

   Radera
  3. Äran skulle vara precis lika mycket på min sida! :)

   Radera
 4. Som du ju redan sett så hade inte ditt kom-ihåg lappsystem funkat hemma hos mig. Eftersom allt gottiset som kom med posten idag är nedpackat till katterna på Katthemmet här i stan.
  Fast helt utan gottis är jag inte , det är bara matte som är lite snål med att ge mig av det.
  Trevlig helg på dig och jag håller tassarna att din matte läser någon av alla dina lappar !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast då har det ju ändå funkat! Det kom i alla fall hem en massa gottisar, och det är katter som ska få allihop! Du har ju en så väldigt klok och snäll matte, som ser till att både du och andra kissar får godis!

   Radera
 5. *Fniss* Du får sätta upp dom däringa lapparna på väggarna överallt, så kanske dina människor ser din önskan om mer mat och gottisar, håller tassarna.

  Tasskram och trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, nu är det fullt tapetserat här, så i morgon väntar jag spänt på mina människor när de varit och handlat!

   Radera
 6. Hoppas verkligen att kom ihåg-lapparna gav något resultat! Dessa lappar borde vara obligatoriska för kattmänniskor att skaffa sig, tycker vi. Eventuellt i kombination med en app i mobilen som jamar högt när människorna närmar sig en djuraffär. Bara för att påminna, alltså. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vilken lysande idé med appen!!! Bästa jag hört på länge! Kan väl inte vara så svårt att konstruera en sån? *förhoppningsfull*

   Radera