Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 2 april 2014

Värsta jätteormen


Det har varit litet otäckt utanför mitt hus igår och idag. Redan igår morse började det brusa konstigt inne i huset, och lukta!? Kändes som otömd låda hela tiden? Många stora lastbilar parkerades längs min gata, och jag höll mig försiktigtvis hemma. Hela natten har de hållit på och bråkat.

 I morse när jag kom ut hade otäckheterna anfallit på riktigt! Över min privata utgång låg en enormt lång orm och slingrade sig bort över vägen.

Den väste och sprutade massor med rök!


Och det värsta av allt, den hade borrat sig ner och gjort hål i min väg! Matte var litet orolig för att jag skulle vara för nyfiken på hålet. Det ser inte så stort ut på bilden, men jag skulle kunna ramla ner där. Vad tror hon om mig? Nog för att jag är angelägen om att hålla koll på saker och ting, men dum, det är jag inte!

Nu har den ormat sig sedan igår morse, och jag hoppas att den snart ätit färdigt. Eller vad den gör? Jag vill ha min gata ifred.

 
 

14 kommentarer:

 1. Men fy vad den ser otäck ut, speciellt på den första bilden!! Å sprutade den rök kan det ju rent utav vara en slags drake? :-o.... Hoppas frid å ro snart råder på DIN gata. Antar att jag har rätt i att de INTE frågade dig om lov innan de började stöka runt?......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan inte ha mera rätt! Blir man någonsin tillfrågad när ingrepp ska ske?
   Och inte verkar den vilja ge sig av heller, fast den skulle gjort det klockan sex. Tvärtom verkar den ha funnit ny kraft och börjar sprida obehagliga lukter här inne. *håller för nosen*

   Radera
 2. Har den där ormen inhämtat något som helst tillstånd från dig att vistas på ditt område? Det är väl annars det minsta kan kan begära? Hoppas den snabbt slingrar sig iväg nån annanstans då fu kan sköta ditt arbete som vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är som vanligt, bara ett papper på att den bestämt sig för att komma. Vad jag bestämt har ingen undrat. Hoppas verkligen den är borta i morgon i alla fall.

   Radera
 3. Den ser inget vidare ut måste jag jama.
  Bäst att stanna inne vid sådana tillfällen.
  Inte för att jag tror att du skulle blivit anfallen eller trillat i hålet men man ska ändå vara försiktig.
  Det värsta är att det väsnas så, jag kommer ihåg förra sommaren då det var en massa konstiga maskiner utanför på min gata och dom förde ett herrans oväsen så jag kunde inte ta min vanliga kattnap på efm.
  Matte o husse förklarade att dom grävde ner fiber.

  Hoppas du får det lugnare i morgon o kan ta upp ditt vanliga arbete igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här har också väsnats ordentligt, men mest av allt LUKTAT. Just nu nån konstig plastlukt som sticker i nosen. Matte säger att de reparerar avloppsledningarna, vad det nu ska vara bra för? Det räcker väl med stranden och nån låda?

   Radera
 4. Hujamarns så otäckt att få besök av såna där jätteormar. *biter nervöst på klorna*
  Du gör nog helt rätt i att hålla dig borta därifrån tills de är klara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu passar det extra bra att vara inne, för det kommer rätt mycket blött uppifrån. Uschjam för ormar av alla de slag!

   Radera
 5. Fyjam vilken otäck jätteorm! Det där borde du anmäla till kattombudskatten, för så kan det väl inte få gå till?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du alldeles rätt i, att jag inte tänkt på det? Ska tassa ner en protest i morgon!

   Radera
 6. Mjau kära Gustav, vi har inte svikit dig eller våra andra missevänner, Tass på dig. Det är våran dator som inte riktigt vill, som vi vill. Vi får jama till matte att hon får formatera den snart. Den är seeeeeg som, mjau vi vet inte vad. Vi försökte tassentera via våran mjaufån i går, men det funkar inte hos alla tydligen, att tassentera i alla bloggar, men vi ska snart vara på tass igen, mjau.

  Hoppas iaf att den däringa otäcka ormen har slingrat iväg tills i morgon

  Tas tass


  SvaraRadera
  Svar
  1. Här ville datorn inte heller ett tag, så nu får den stå i skamvrån och skämmas. Hoppas ni får ordning på er snart!

   Radera
 7. Jisses vilken JÄTTE orm som invaderat DIN gata !!
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera