Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 15 april 2014

Måste bara...Åh, men hej matte, vad gör du i mitt växthus?

Komma? Dags att stänga? Det var då ett väldigt tjat om det där stängandet? Här är ju jätteskönt!

Måste bara först...

...och så måste jag...

Förhala?? Du förstår inte vad som är VIKTIGT, matte!
13 kommentarer:

 1. Att tvåbeningar ska ha så svårt att förstå vad som måste prioriteras i livet. Hur kan det vara viktigare att stänga en dörr fort än att utföra viktiga saker innan dörren stängs? Undrar om matte förstår hur det skulle se ut där inne om inte du skötte om allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan inte tro vad mycket jag bara måste utföra innan hon stänger! Saker man bara inte kan hafsa över utan vidare. Hon får allt lära sig konsten att vänta tills jag är färdig med allt!

   Radera
 2. Du ser verkligen förgrymmad ut på den första bilden och att du skulle förhala! stängandet är ju rent befängt, om matte inte tycker att hon har tid å stå å vänta och förlorar tid medans du kaffifierar så får hon väl lära sig att komma en minut tidigare när hon ska stänga!!? eller? Hur svårt kan det va? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte jama att jag blir glad över att se henne där, för jag inser ju vad som väntar! Och nä, inte kan det vara särskilt svårt, för vi genomgår precis samma procedur varje dag. Men du vet hur det är med tvåbeningar och deras fattningsförmåga?

   Radera
 3. Först njuter du av livet sen måste du göra vad som är nödvändigt.
  Dvs att Gustaviera allt till nästa dag.
  Kan du inte jama till matte att hon meddelar dig 1 timme innan hon stänger.
  Så slipper du ha bråttom o eventuellt missa något i farten.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken utmärkt idé! Det är nog ungefär den tid jag behöver för att hinna med allt som krävs. Hur skulle det se ut om jag bara tassade ut direkt? Vilket förfall det skulle bli där på bara några dagar! Ska genast vidarebefordra detta tips till matte!

   Radera
  2. Vilken utmärkt idé! Det är nog ungefär den tid jag behöver för att hinna med allt som krävs. Hur skulle det se ut om jag bara tassade ut direkt? Vilket förfall det skulle bli där på bara några dagar! Ska genast vidarebefordra detta tips till matte!

   Radera
 4. Förhala?! Det är ju absolut nödvändiga saker! Du är så stilig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog bara katter som förstår hur viktigt sånt här är! Och stilig? Man tackar! :-)

   Radera
 5. Men ryck mig i svansen! Det är PRECIS så där det går till här hemma när husse vill ha in oss från uteplatsen, eller förut när vi varit på promenad. Man måste ju bara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och din husse står där och säger "kooooom då" och "duuuuktig katt" och tror att ditt arbete ska gå fortare? Precis som om de inte fattar att "måste" faktiskt betyder "MÅSTE"?!

   Radera
 6. Allt i sin tid, och man tassar ju inte in och slappar förrän man har uträttat allt man ska och verkligen är VÄRD att koppla av. Det borde matte förstå efter alla år med en plikttrogen familjemedlem som du. Jättefina bilder på dig!
  Vi önskar er alla en riktigt glad, rolig och solig påsk!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket man tycker att matte borde förstå vid det här laget. Tur för henne att jag är född med ett STORT tålamod!

   Radera