Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 8 april 2014

Det kan inte nog upprepasDet finns ju ingenting som går upp mot mitt växthus, men vedboden är ett bra komplement. Framför allt är det mer intressant. Växthuset får jag snabbt kontroll över, men vedboden kräver mera arbete. På ena sidan ligger veden travad. Måttligt spännande. Men på andra sidan finns alla möjliga föremål. Sånt som mina människor inte vill ha inne i huset.

Varför de inte vill det, är en gåta? Kartonger, vars innehåll är lika högintressant varenda gång jag är där. Och resväskor, med många dofter! Litet varstans ligger remmar, redskap och en mängd oidentifierbara föremål, men som naturligtvis måste tillhörigmarkeras. Det verkar bara vara jag som förstår mig på sånt? Både matte och husse struntar totalt i denna angelägenhet. 

Det kan inte nog upprepas hur viktigt det är med en katt i huset.

   

10 kommentarer:

 1. Vilken skattgömma du har att kontrollera! Konstigt att dina människor liksom bara tar för givet att du håller ordning där osv. Hoppas du får någon slags extra kompensation för allt ditt slit, ja menar - Piff och Puff bidrar väl inte med så mycket kontrollarbete?.....?
  Ps. Snygg bild på dig, det syns verkligen på vilket stort allvar du tar dina arbetsuppgifter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, Piff och Puff får ju tack och lov inte vara ute, tänk att hålla ordning på dem också. Uschjam så hemskt! Måste uppmana matte att se över belöningsrutinerna, tycker inte det känns som att jag arvoderas extra?
   Naturligtvis tar jag arbetsuppgifterna på allvar, det gör väl varenda katt?

   Radera
 2. Vilket fantastiskt arbete du utför. Om jag vore som du skulle jag nog rensa lite i den där vedboden. Resväskor skulle jag t ex kasta bort så fort som möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, du tänker SÅ? Att de skulle komma till användning? Hmm, kanske skulle punktmarkera dem mer påtagligt? Kan vara lika effektivt, hoppas jag, för det är alldeles för långt till tippen. Men tack för att du hjälpte mig att inse faran där!

   Radera
 3. Men jam så spinnande du verkar ha det! Rena leksakslandet för katter. Du har inte fundelerat på att öppna en nöjespark för katter? Jag kan jobba som biljettförsäljare och ta ersättningen i form av dentisar och fri tillgång till leksakslandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vart tog det vägen som svarade här? Skrev i alla fall att du verkligen kommer bli en tillgång här, både som biljettförsäljare och som skällisbortkörare! Du kommer bli helt oumbärlig!

   Radera
 4. Jamar med Kattson, resväskor är en styggelse.
  Dom skulle jag försöka eliminera fortast möjligt.
  Vedboden låter ju annars som ett riktigt bra ställe som musgömmor.
  Där kan du säkert hitta hur många som helst om du har tålamod.
  Idag har det varit ett riktigt dåligt ute-väder.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag har insett det nu! Hittills har jag mest uppfattat dem som intressanta, men nu förstår jag bättre!
   Dessvärre har jag inte sett så många möss i vedboden, kanske beroende på mina täta besök där?
   Håller med om vädret, fast mitt på dagen var det riktigt härligt en stund! Till och med så att växthuset öppnades ett bra tag. Fast jag gillade inte att bli utkörd sen, i regnet...

   Radera
 5. Du har ett stort Område att övervaka! Vilket jobb du gör och så spinnande! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nog är det rätt omfattande, åtminstone så här års innan det kommer skällisar litet varstans omkring. Men jag trivs med att ha arbete!

   Radera