Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!måndag 7 april 2014

Alltid något att glädja sig åt!


Efter några perfekta helger kom en sådär-helg. Utan husses mage att sova på, och dåligt med sol. Ingen sol betyder än så länge inget öppet växthus. Jag har alltså skurit ner en del på utejobbet de senaste dagarna, även om jag självklart utfört det nödvändigaste och patrullerat det allra närmaste Området.

För att ytterligare plussa på dessa negativa förhållanden upptäckte jag att skällhunden i grannhuset börjat med sina helgvisiter. Enkelt att komma underfund med det. Bara att lyssna. Tänk om jag skulle börja låta sådär på allt som rör sig? Nä, ingen mening att göra honom ännu mer frustrerad. Jag är i alla fall väldigt glad och tacksam att han saknar min förmåga att forcera staket. Då hade jag legat risigt till kan jag jama! Han har mycket bestämt tydliggjort för mig att vår relation inte präglas av vänskaplighet! 

12 kommentarer:

 1. Tänk va' skällisar kan vara knepiga ibland!!... Kan se för min inre syn hur du Gustav skulle se ut och hur det skulle låta om du jamade argt på och över allt du ser och kontrollerar, hihihihi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Undrar just hur det skulle gå? Kanske skulle bli anmäld för ofredande?? Och inburad på anstalt? Hemska tanke!

   Radera
 2. Tänk om du ändå kunde delegera några av alla dina uppgifter till skällisen. Men det går nog inte. Skällisar klarar inte av så avancerade arbetsuppgifter som de du har. Hoppas han håller sig på sin sida av staketet i alla fall så han inte hindrar dig i din yrkesutövning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAN göra mina uppgifter? Så tokigt att jag nästan tappar morrisarna!
   Litet hindrad blir jag förstås även om han är på den sidan staketet. Eller om man jamar så här, hans människor får skylla sig själva när de inte får tomten Gustav-kontrollerad så länge som den där skällisen är där!

   Radera
 3. Men fy jamarns vilken otrevlig jycke. Hojta bara till om du behöver hjälp, så kommer jag springande och rycker den i svansen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag absolut göra! Det blir något att se!

   Radera
 4. Usch för skällisar.
  Du jamar om helgvisiter, hoppas att han håller sig till det och inte kommer under veckorna också.
  Det jag reagerar på när det gäller hundar är att vissa är jättetrevliga och bryr sig inte om mig när jag kommer gåendes och vissa är riktigt otrevliga och har ingen stil alls.
  Jag antar att dom är ouppfostrade.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, än så länge är det helgbesök, man jag vet hur det blir senare i sommar. Alldeles för många veckor när han är här HELA TIDEN! Flera månader.
   Och ouppfostrad var ordet.

   Radera
 5. Så synd att det inte är Aamor som är din skällisgranne.
  Han ÄLSKAR alla katter och de flesta tycker om honom tillbaka!
  Han ligger lungt och väntar tills kisse kommer fram och hälsar, om inte, ligger han kvar tyst ändå.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj FINNS det såna skällisar?? *stora ögon*

   Radera
 6. Nu förstår vi att helgen inte blev riktigt som du hoppades, det var verkligen tråkigt. Hussar och mattar borde förbjudas att lämna hemmet, vi har jamat detta förut men det tål att upprepas.
  Verkligen turligt att skällisen saknar talang för forcering av staket, annars hade ju ditt Område ständigt varit under invaderingshot... *ryser*
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vågar knappt tänka på hur det skulle varit om skällisen varit litet större, hade nog knappt kunnat vara ute då. Han jamararg på mig, fast jag förstår inte varför? Högst besynnerligt.

   Radera