Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 26 november 2014

Godnatt, växthuset!Mitt växthus ska sova hela vintern. Det ska bäddas in, och dörren kommer vara stängd, alltid. Jag har därför tassat runt och satt min parfym på strategiska platser.
Jag var förstås tvungen att se vad matte höll på med? Det varma, sköna golvet gillade jag, men där låg på tok för mycket plast överallt!


Nåjam, till slut kunde man faktiskt röra sig där inne. Då återstod bara att göra det sista, markera dörren ordentligt. Den fick sig en grundlig genomgång.

Hej då, växthuset, och tack för den här sommaren! Fast jag kommer nog och tittar till dig någon gång, när jag får tillfälle!12 kommentarer:

 1. Nu är sommaren riktigt slut när din matte lägger växthuset i ide.
  Så tråkigt att du inte kan gå in där någon snöig dag då solen lyser o värmer upp det.
  Bra att du markerade dörren rejält, men du blir nog tvungen att göra om det flera gånger i vinter.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, när den tiden kommer att solen är varm igen, brukar dörren ställas upp litet på dagarna. Gissa om jag brukar passa på då?! Då är det fantastiskt att ligga längst in på det varma golvet och ta igen sig! Men det är väl ett tag dit, är jag rädd...

   Radera
 2. Var sak har sin tid, och nu har du sagt hej då till växthuset för den här säsongen. Nu blir det väl mycket inomhusjobb, kan jag tänka. Men snart är det dags igen för dig att öppna upp för vårsäsongen. Tiden brukar gå fort när man har mycket att göra, som du har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt, mycket inomhus blir det. Och nu några veckor måste jag vara litet extra med matte också, nu när husse rymt. Just nu känns det som rätt länge tills solen blir varm nog att värma växthuset, men det är nog som du skriver, helt plötsligt är det dags igen!

   Radera
 3. Ja nu är nog sommaren slut på riktigt för i år !
  Igår kväll var det till o med lite småhalt på vägarna sa matte.
  Bra att du nogsamt har markerat hela växthuset med din doft så att ingen annan får för sig att ta över det :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det verkar så, tyvärr, att det dröjer innan man blir pälsvarm där ute igen.
   Jag tassade runt rätt länge och gnodde in mina dofter, hoppas det känns ända ut, så inga inkräktare får för sig något!

   Radera
 4. Du är ju alltid snygg på bild men den översta är verkligen fantastiskt fin - den borde ni skicka in till någon djurfototävling någon gång!

  SvaraRadera
 5. Fyjam så trist att säga hejdå till växthuset. Betyder det att vintern kommer på allvar nu? Har din matte direktkontakt med väderkatten, kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men uschjam, vinter, det vill vi inte ha!!! Jag hoppas det blir som förra året, först lååång höst, någon vecka vinter, och sedan vår direkt! EN vecka vinter nån gång får man väl acceptera? Max.

   Radera
 6. Tur att det öppnas till våren igen! Vilken fankattisk fin bild på dig, ja alla är fina men den översta är underbar! Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Jag lääängtar till våren! Det gör nog alla katter!
  Och jag tackar, det är alltid roligt med beröm! :-D

  SvaraRadera