Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 28 november 2014

Lekdags!

Nu börjar Advent. Det är en mycket trevlig tid på året, tycker jag. Helt plötsligt ställs det fram en mängd leksaker. Överallt! Man får massor att välja på som man kan putta ner. De i fönsterna ligger bra till,  de är ju litet i vägen. Inte dröjer det länge, innan de är tillbaka igen, men då är det bara att putta ner dem igen. Och sådär kan man hålla på!

Jag har hört om katter som leker "välta trädet", alltså det som kommer in sen. Den leken har jag inte vågat mig på. Jag nöjer mig med "putta prylen". 

Önskar er alla en riktigt, riktigt skön första Advent!


14 kommentarer:

 1. Putta ner pryttlar är en bra sysselsättning! Hoppas att du har MÅNGA ;-)
  Här finns inget träd att välta omkull, så jag nöjer mig med att "rensa" bordet!

  Helgbuffar
  /Amanda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla mina leksaker är inte framme än, men jag räknar med att uppsättningen kommer vara komplett i morgon.
   Rensa bordet duger gott tycker jag!

   Radera
 2. Håller med dig.
  För idag öppnades den hemliga dörren som bara öppnas sista veckan i november och första veckan i januari. (den hemliga dörren går till en stor garderob med bara konstiga leksaker)
  Jag hatar stängda dörrar o skåp, vill alltid undersöka vad som finns där, MEN, den hemliga dörren öppnar dom inte för mig hur mycket jag än jamar om det.
  Jag fick ju en massa att sköta när allt skulle gås igenom o godkännas av mig innan det sattes upp.
  Men jag är mycket nöjd med resultatet och jag nöjer mig också med att eventuellt putta ner något från fönstren.
  Ha en härlig helg själv.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan riktigt tänka mig vilken fest du hade när dörren öppnades!! Jag har också en sån dörr, den in till källaren. Att någon gång lyckas forcera såna ställen är ren lycka! Stängda dörrar är sannerligen ett OTYG!!!

   Radera
 3. Lite kul är det allt! Vi gillar att ligga under det gröna trädet när det kommer in men har faktiskt låtit bli kulorna! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bryr mig inte heller om det som hänger i trädet, det är roligare att lira litet hockey med saker på bord och i fönster!

   Radera
 4. Nog är det konstigt att man bara kan leka putta-prylen-leken just kring jul? Man kan ju tycka att de som har katter borde ha puttningsbara saker framme året om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen underligt? När det nu blir så trivsamt med alla pyttesaker som ställs på alla möjliga ställen? Om de nödvändigtvis måste plockas bort efter jul, kunde man väl ersätta dem med andra skojiga leksaker? Kan man tycka!

   Radera
 5. Trevlig advent, alla! Xantippa

  SvaraRadera
 6. Vår matte är jättetråkig och tar bara fram sånt som hänger i fönster och som inte går att putta ner. Hon påstår att Bosse är expert på att alltid putta ner precis allt som vanligtvis inte står i fönstret, på bordet osv.
  Vi önskar er också en jamartrevlig advent!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter verkligen jamartråkigt! När ni nu verkar ha en expert på puttning och allt? Om sakerna hänger i fönstret kan han ju inte träna??? Men ni får väl ha det så bra ändå!

   Radera
 7. Det enda jag puttar på här är prylarna i trädet :)
  Låter faktiskt bli prylarna i fönstret.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina människor uppskattar nog att du avstår välta-trädet-leken!

   Radera