Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 4 november 2014

Ett extra plus
Min husse mådde inte riktigt bra när han kom hem från Landet Långbort. Tråkigt för honom, men jag kan inte annat än jama, att för mig har det tillfört en extra guldkant. Ni vet ju, hur mycket jag älskar husses mjukmage? Men finns det något ännu bättre, ja, då är det husses mjukmage plus den här tjocka och ulliga filten! Enligt min mening den optimala kombinationen!

Nu passar jag på att njuta allt jag kan av den här situationen. Och jag tror faktiskt att husse också tycker det är skönt med litet extra värme på magen. Alltså passar jag på att mysa litet extra, så länge som det varar. Snart nog är filten förpassad till skåpet igen. Det blir bra, det också.


 

12 kommentarer:

 1. Ja det låter verkligen som en purrfekt kombination! Du får passa på att ge husse lite extra tasshealing och tassupunktur också, så blir han säkert tacksam.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tassupunkturen blir inte lika effektiv genom filten, förstås, men det uppvägs nog av värmen? Men massor med tasshealing får han!

   Radera
 2. Usch fy o jam, stackars din husse som inte mår riktigt bra.
  Utländska bacillusker ska man akta sig för.

  (kan jama att matte en gång för jättelänge sedan också blev sjuk efter en lång tripp till några konstiga öar långt borta, men det var innan jag flyttade hit)

  Hoppas att han kryar på sig snart även om det innebär att du inte kan gotta dig lika mycket.
  Jag tror också att han tycker det är mysigt med dig på magen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns fördelar med en frisk husse också, till exempel extra matpåfyllning. Kan uppväga mindre tid på magen. Dessutom är han lättare att överjama för dörröppnande vid anständig tid på morgonen. Så visst blir det bättre ändå med en frisk husse!

   Radera
 3. Så bra att husse kom hem och blev omtasstagen ordentligt. Tänk om han mått dåligt i landet Långtborta - vad hade hänt då? Då kanske du fått åka kattikopter dit och behandla honom?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men hujam, det vågar jag inte ens tänka på?! Nog var det stor tur att han hann hem innan det blev riktigt illa, och kunde få specialistvård! Och helt ärligt, jag undrar om jag kunnat förmå kattikoptern att företa en så lång resa? *tveksam*

   Radera
 4. Åh, bättre omvårdnad än en katt på magen kan man nog inte få.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det är specialistbehandling på högsta nivå!

   Radera
 5. Husse har tur som har dig!
  När du tar tass om honom med både spinnhealing och kurrtrerapi, så blir han nog frisk snart :)
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, vad är en doktor mot en specialtränad katt??? ;-)

   Radera
 6. Mjuk mage och en varm och skön filt, det låter verkligen optimalt. Dessutom säger ju alla vettisar att man ska hålla sig varm när man har ont eller är sjuk, så då är ju rena rama veterinär-katten åt din husse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckligtvis är ju vi katter duktiga på att njuta när tillfälle bjuds, så jag har därför avsatt extra tid inomhus för hussevård. Och husse har inte klagat ett dugg!

   Radera