Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 9 december 2015

Precis som det ska vara


Min husse har kommit hem igen! Jag har saknat honom mycket. När matte var borta tidigare i höst var jag också
Där borta är sängen, husse!
bekymrad. Båda två ska finnas hemma. Särskilt på nätterna!


Det är faktiskt så att jag får litet svårt att sova då när någon saknas. Matte har inte precis varit översvallande förstående över mina klagosånger klockan väldigt tidigt på morgnarna? Men vad ska jag göra, måste ju få visa mina känslor!?

Nu ser jag i alla fall fram emot en natt med ordningen återställd. Matte, husse och jag. Vi tre. Precis som det ska vara!14 kommentarer:

 1. Det var då för väl att husse kommit hem igen. Verkar märkligt att matte inte förstår att du måste få utlopp för dina känslor. Om de gör sig påminda klockan tidigt är det ju inte mycket du kan göra åt det? Men nu hoppas jag att ni alla tre får en lugn och fin natt tillsammans i dina sängar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte är så grinig vid den tidpunkten på dygnet? Ska bli skönt att slippa ifrån det ett tag!

   Radera
 2. Och Puffisen?.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har en egen sovdel på nätterna, och är mycket ute på altanen. Skönt, tycker jag, för det blir så bråkigt på nätterna annars. På morgonen, när jag tassar ut, kommer Puff in och får egentid med matte och husse. Det bjuder jag på.

   Radera
 3. Jag gläds med dig att din husse kommit till rätta igen.
  Det är ett rent ofog att ge sig iväg på det sättet som han gör (och även din matte ibland).
  Våra människor ska hålla sig hemma o passa upp oss.
  Jag antar att det blir magmassage ikväll.
  Jamar som Sven, Puffisen?

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ikväll kan du skriva upp att det massage! Som jag längtat att få ge behandlingar! Och Puff, du kan ju se vad jag svarat Sven. Ibland byts vi om, så att jag sover i andra delen, och Puff hos matte och husse. Men tillsammans funkar vi inget vidare.

   Radera
 4. Härligt att ordningen är återställd! Gissar att både du och husse kommer mysa lika mycket ikväll av magmassage.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt övertygad om att husse har stora förväntningar på kvällens behandlingar!

   Radera
 5. Vi håller med Katten Sven, hade du glömt Puffisen???

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är lika nöjda båda två över att få ha det lugnt och avkopplande på natten, så hon får vara i varmaste rummet och mysa. Vi försökte ganska länge samsas på nätterna, men till slut hävdade matte och husse att de inte klarade sig utan sömn längre?

   Radera
 6. Visst är det skönt när alla är hemma, får lov att jama lite som Sven, du missade väl att skriva Puff. Njut ordentligt av att vara tillsammans nu.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte missade jag Puff, ni kan inte tro vilket liv det är på henne så fort jag rör tassen! Jag tycker det kan räcka med att hon ockuperar matte hela kvällarna, om ni frågar mig!

   Radera
 7. Det är klart man får svårt att sova när någon ur flocken är ute och virrar runt.Speciellt om den flockmedlemmen har en utmärkt mage att ligga och vila på. *nickar förstående*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, så nu är det ordning och reda i mitt hus igen. Nu måste jag klura ut hur jag ska kunna behålla det så, alltid!

   Radera