Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 1 april 2016

Jag vet ju inte man gör?Kanske lurar jag nån mus emellanåt, åtminstone känner den sig nog lurad en liten stund? Men det är inte riktigt på det sättet man ska luras idag, så jag överlåter det hela till proffsen på hur man luras, människorna. Hoppas dock att både ni och jag inte blir lurade, varken på mat eller gos i helgen! Vi träffas igen på måndag!8 kommentarer:

 1. Skojiga lur är bra men INTE om de är elaka. Följande lur tycker jag å matte är kul:en arbetskamrat till matte gav chefen en lapp med ett telefonnummer och sa att en herr Melin hade sökt honom. När chefen ringde så blev svaret i andra ändan :Välkommen till Skansen. Hihihi (hermelin bidde det ju då!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, elaka lur gillar vi INTE! Jo, jag har hört att Skansen får väldigt många såna samtal den här dagen! Den som sitter i växeln där har det nog roligt på jobbet idag!

   Radera
 2. I mitt hus luras vi inte heller.
  Matte o husse har skrattat några gånger idag åt vissa lur i tidningar.
  Men sen har dom också ruskat på huvudet åt många som har varit jättelöjliga.
  Ikväll har jag jamar mycket att Ozziera.
  Mina människor har köpt en ny stor matta som jag måste fixa.
  Ha en härlig helg med din matte o Puffen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min matte tycker också om bra och arbetade luringar! Som att man skulle sitta efter vikt på tåget genom Hallandsåsen, lätta först och tunga i sista vagnen för att undvika skakningarna. Och att det skulle finnas viktvaktare på stationerna. Sånt tycker hon är kul!
   Oj, en ny matta, kan tänka mig att du har mycket att gå igenom där!
   Hoppas det soliga vädret håller i sig för dig och mig i helgen!

   Radera
 3. Jag tror att vi katter är alldeles för kloka och smarta för att gå på det där tokeriet att man ska luras. Och skulle vi luras skulle vi väl inte välja en dag som 1:a april, när alla förväntar sig att bli lurade? Nä, vi skulle nog luras på riktigt en annan dag i så fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just det, lurandet får nog människorna ha för sig själva! Jag blir inte riktigt klok på VARFÖR jag skulle luras? Skulle ju kunna luras att jag rymt hemifrån, och låta bli att komma hem nån dag, men då skulle jag bli utan mat. Nä, det får vara!

   Radera
 4. Vi var beredda på massa lureri så vi blev inte lurade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen hade nog kunnat lura er ändå! Hoppas ni får en fin helg allihopa!

   Radera