Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 20 oktober 2016

Lisa: Orädd, men inte dum!
Ni kan inte tro vad det är för nåt spännande jag får se varenda kväll nu! Jag är alldeles otroligt nyfiken på vad det kan vara? Matte och husse är förvånade över att jag kan sitta stilla en timme där och bara titta på det som rör sig. Att det är varmt och skönt gör det förstås behagligare att bevaka det hela. Jag skulle gärna vilja undersöka litet närmare vad som pågår där inne, men jag känner att jag måste vara litet försiktig. Rätt olikt mig, men även om jag är orädd, så tänka, det kan jag!


 

10 kommentarer:

 1. Vad fin du är där du sitter och funderar, trots den missprydande trattisen runt halsen! Helt rätt analyserat lilla Lisa - eldslågor ska du passa dig för!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. När jag sitter där glömmer jag nästan bort tratten. Det händer så mycket där inne hela tiden, och allt som rör sig är ju mitt stora intresse. Bästa kvällsnöjet, jamar jag!

   Radera
 2. Ser mysigt ut framför brasan, men som Katten Sven jamar, AKTA DIG för elden.
  Tänk om du stött till elden med din trattis, hua, det hade varit rena mardrömmen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en lucka framför elden, så någon riktigt nära undersökning kan jag inte göra, även om jag ville. Men ibland ligger jag på muren framför luckan, fast då kan människorna bli litet oroliga och påpassande. Men jag vet förstås vad jag gör!

   Radera
 3. Asså, vi hör ju med en gång hur du har det som krävs för att hjälpa Gustav som säkerhetskatt på torpet. Det är inte alla katter som kan ligga stilla och bevaka på det där sättet. Att du dessutom e smart och inte dum, gör ju saken klarare en tonfiskspad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är faktiskt duktig på ALLT! Och ni kan inte tro vad jag har säkrat mycket här redan! Faktum är att jag organiserar om varenda dag. Jag har SÅ mycket att göra här!

   Radera
 4. Det var ju för väl att de inte tog bort tänkeriet när du var hos vettisen. Ser faktiskt väldigt mysigt ut att sitta framför brasan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nädå, det har jag helt i behåll, och nu börjar jag känna mig som en katt igen! Och jam, du kan inte tro vad jag njuter av att sitta där och titta, jama om avkoppling!

   Radera
 5. Åh så skönt det ser ut! Förstår att du vill vara där! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR jamarmysigt! Bästa platsen i huset. Eller näst bäst, bäst är att ligga bredvid matte i sängen.

   Radera