Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!torsdag 27 oktober 2016

Man måste passa påMitt växthus är inte alltid tillgängligt längre. Glad blev jag därför när jag hittade det öppet, och med matte där inne!

Noterade en del nya krukor, men inga alarmerande dofter. Kom fram till min lilla spaningshylla och funderade på om jag skulle lägga mig där och meditera en stund?

Klart jag skulle! Nu gäller det förstås att ta tillvara tillfällena! Alltså låg jag där en stund och funderade, och höll samtidigt litet koll på matte. Men det var inte lika skönt som vanligt där, så rätt snart avslutade jag det hela, och begav mig ut på nya uppdrag.12 kommentarer:

 1. Även om det inte är lika skönt i växthuset längre är det ju ändå bra att du kan ta dig in o inspektera det och se till så att allt är i sin ordning.
  Själv har jag haft det bra på altanen idag, speciellt när solen var framme.
  Jamars vad den värmde pälsen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag uppskattade verkligen att få komma in där en stund. Bara att få tassa runt och kontrollera och markera är värt en hel del.
   Jo, det var riktigt härligt ett tag, kan tänka mig att det var varmt på altanen. Det blåste ju inte ett dugg heller idag!

   Radera
 2. Verkar kul och intressant med ett växthus! För ett antal år sedan satte matte mysiga stora krukor på vår inhägnade altan. Jätte skojsigt att hoppa och böka i dem.....fast nu har hon slutat med det, säger att det är ingen mening att vi bara förstör dem. Men vad ska de annars användas till?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det kan man undra, särskilt som de var placerade på ER altan?! Tror att Lisa instämmer helt och hållet i det också!

   Radera
 3. Jam så mysigt att kunna vila upp dig i ditt kära växthus. Förstår inte varför din matte inte kan ha det öppet året om åt dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, det kan man ju fråga sig? När det blir kallt ute står ju elementet på där inne, så det är väl bara att ha dörren öppen så jag kan få komma in och värma mig?

   Radera
 4. Skön stund med matte och superfina bilder på dig! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag tackar så mycket! Jag tycker faktiskt jag är mig rätt lik.

   Radera
 5. Vissa saker är väldigt säsongbetonade. En sommarhylla som är jätteskönt på sommaren kan vara helt fel på hösten till exempel. Men då hittar ju en klok katt andra favoritställen. Jam tror t ex att du ibland ligger framför brasan inne under höst- och vintersäsongen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, inne finns förstås ställen, men det är dumt att det inte finns några riktigt bra ställen ute nu. Om det inte blir soligt och fint förstås, då duger ännu hasselbusken!

   Radera
 6. Härligt med en vilstund i växthuset tillsammans med matte! Man får passa på när tillfälle ges. Vi såg att Lisa äntligen blev av med tratten igår, du får hälsa grattis. Skönt att ni båda är trattfria nu!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa tackar för grattiset. Hon är väldigt nöjd, men jag tyckte det var bättre när hon var inte fullt så aktiv, måste jag jama!

   Radera