Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 12 oktober 2016

Lisa: Dags??Jag känner mig så KONSTIG, matte?

Det är något under svansen...jag kan knappt STÅ på benen, jag måste KRYPA, så här? Jag behöver jama hela tiden om hur orolig jag är...Så matte ringde vettisen i morse, och sa nåt om att "det är dags nu". I morgon bitti ska jag dit. Då får jag åka bil. Det älskar jag! Men jag är inte lika säker på att jag gillar vad som händer sedan?14 kommentarer:

 1. Vi är många som varit med om det där. Att du älskar att åka bil underlättar, det gör inte jag. Sen kommer man fram och sen blir man jättetrött! Antar att det är resan man blir trött av. Sen vaknar man och ofta har man ett sår på magen. Vet inte hur det gått till, man antagligen har man ramlat i sömnen och gjort sig illa - eller nåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att åka bil och sen sova, det låter ju bra! Men sår på magen låter oroväckande. Då ska jag akta mig för att ramla i sömnen!

   Radera
 2. Här började matte fnissa och sa också nåt liknande om att nu var det dags. Jag vet inte riktigt vad hon menade. Men precis som Kattson är vi många som varit med om samma sak och det går ungefär till som hon jamar. Jag fick förklarat för mig att sen slipper man få ungar och det kan jag jama är jätteskönt, det har jag fått ute innan jag kom till matte och det vill jag inte vara med om igen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, bevare mig väl för att få ungar, jag är ju en unge själv! Fast en riktig kille skulle jag väldigt gärna vilja träffa just nu, men det kommer nog inte hända? Ända sen jag kom hit har alla dörrar noga bevakats. :-(

   Radera
 3. Jam, det är nog verkligen dags för dig att åka till vettisen.
  För annars hade varken matte, husse eller Gustav fått en lugn stund.
  När du kommit hem imorgon så kommer du inte att behöva krypa runt o känna dig konstig längre.
  Hoppas du får en trevlig åktur dit, för när du åker hem kommer du nog inte att vara riktigt pigg, fast med dig Lisa vet man ju inte, du kanske vaknar o är lika pigg o alert som vanligt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, de har haft synpunkter på mitt behov av uppmärksamhet natten som var, men vad ska man göra när kroppen inte är som vanligt? Man måste förstås jama om det, så de VET! Skulle jag inte vara pigg sen? SÅKLART är jag det! Tror jag nästan alldeles säkert+

   Radera
 4. Hmmm... Vi har ett svagt minne av den där perioden. Fast nu mår vi ju jamarbra, så det kan ju inte vara allt för farligt dit du ska.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter betryggande. Och jag litar förstås på att matte inte tar mig till ett farligt ställe. Tror jag i alla fall??

   Radera
 5. Jam , du kommer nog att få tratt.. det var inget kul men det blev massor med extra uppmärksamhet (särskilt från husse) och det var bra! Sen är det så klart skönt att slippa känna sig konstig. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad jamar du?? TRATT? En sån som Gustav hade? Uschjam, så hemskt! Men egentligen går jag med på vad som helst bara jag slipper känna mig så här, för nu är det riktigt jobbigt!

   Radera
 6. Det går säkert jättebra! Du är ju en MODIG tjej ^_~

  🐱 Nosgos 🐾

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag är JAMARMODIG! Fast matte och husse tror att jag kommer underhålla dem hela natten?

   Radera
 7. Jamans, jaha du ska slippa få ungar, låter jamans skönt. Hoppas du känner dig bättre sedan du kommer hem igen. Jag Sessan höll på att jama ihjäl mig innan matte tog mig till vettisen för kattiljoner år sedan, nu känns det jamans skönt, att slippa känna så.
  Vi ska tänka på dig, när du är hos vettisen, så går det jamans bra <3

  Tass i tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte heller låta bli att jama. Fast matte och husse kallar det vråla? Och tack för att ni kommer tänka på mig!

   Radera