Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 19 oktober 2016

Och var är MATEN?Jahajam, men jag vill ha MAT!
De menade nog väl när jag fick provsmaka innehållet i fem olika påsar. En var helt oätlig och tre gick att få ner några bitar av. Den femte var rätt bra när den var alldeles nyupphälld. Nu har jag utfört testet. Har bara en fråga: Var är MATEN? Det har jag undrat hela dagen.


 14 kommentarer:

 1. Med tanke på att du verkar vara kritiskt tänkande vad gäller mat skulle du kunna få anställning som provsmakare av kattmat.
  Ser att det bara är torrfoder som avsmakats.
  Var är blötmaten någonstans? och ännu bättre fråga,var är vitfisken?
  Själv får jag aldrig provsmaka något för matte.
  Hon slänger allt som kommer med katt-tidningar för hon tror att jag blir kass i magen av att äta en massa olika saker.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Djurkliniken gav mig en hel hög med påsar att provsmaka. Men, som du ser, bara torrfoder! Därför skickade jag iväg mina människor för att köpa blötmat. Har gjort ett första snabbtest, men jag får återkomma när jag smakat de två andra också. Vitfisk kan jag bara drömma om just nu, tror jag, de påstår att jag bara ska äta specialmat ett tag.

   Radera
 2. Men oj vilket krånglande. Du måste ju se till att få specialkost som även finns som våtmat, måste ju vara ett minimikrav från din sida?!...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, det jamade jag också, så de fick allt åka och köpa blötmat också. TROR den får godkänt, men jag måste äta mer innan jag kan jama säkert.

   Radera
 3. Vi får hoppas att MATEN kommer! Kan ju vara trevlig med provsmakning om det är gott! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu när jag fått smaka blötmat också, känner jag mig litet mera nöjd. Men det behövs mer provsmakning innan jag kan avge ett utlåtande!

   Radera
 4. Men nu går väl matte till överdrift? Antagligen i största välmening, men en katt måste ju ha MAT! Hur ska du annars orka med allt arbete du har att utföra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eftersom jag väldigt tydligt visat just detta fick de åka iväg och köpa påsar med blötmat. Efter att ha ätit av den kändes det faktiskt så bra att jag testat torrfodret ytterligare. Det behövs nog några dagars avsmakning, skulle jag tro?

   Radera
 5. Klart du ska ha lite extra mat som betalning för ditt expertutlåtande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan jama att jag är nöjd bara jag får ätbar MAT! Även njurmat måste väl gå att få till GOD?

   Radera
 6. Men stackare, får du ingen blötmat. Du får jama ifrån att du vill ha blötmat också, seda n du varit. Mat testare, mjausan

  Tasskram på dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nu har jag fått blötmat också! Jag jamade ifrån och var tydlig med min vilja, så nu ska jag prova några olika sorter blötmat också. Det går framåt!

   Radera
 7. Först blev du påtvingad en tratt i kattiljoner dagar och droppar i ögat och nu utan mat? Skärpning matte! Tur att du fick dem att åka iväg och köpa mjukmat sen, men det är för bedrövligt att du först måste jama ifrån på skarpen
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det? Men nu kan ni tro att det är uppradat med käk här. Kommer nog överleva natten, tror jag!

   Radera