Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 7 maj 2010

Goseställningarzzzzzzzzzzzzzzz

Det här är min bästa goseställning. Vilken är din? Jag vill ha nosen riktigt inborrad i mattes armveck, så att jag knappt kan andas. Superskönt!

Nummer två på min goselista är att trampa på husses mage. Det är gosning på ett annat sätt. Att nosgosa i armveck är lugnt och stilla gos. Magtrampning gör mig nästan exalterad, jag liksom går i spinn på ett påtagligt sätt. Sorgligt nog får jag nedslående reaktioner från husse ibland. Det är när han plötsligt skriker till, och jag hastigt och oväntat sätts ner på golvet. Helt obegripligt?

Vad annat kan man göra än gosa en dag som den här, när det är stor risk för bortblåsning när man sticker nosen utanför dörren? Blåset verkar aldrig ta slut. Tror inte jag  kommer propsa på nattjobb den här natten.

Har hört att det inte ska bli något bra uteväder i helgen heller, men vi får väl vara inne och ta hand om våra inneboende i stället. Önskar dig mycket gos, i din favoritställning, så tassas vi på måndag.

7 kommentarer:

 1. Gosa är bäst, lite olika med matte och husse. Jag, Deco vill gärna nafsa lite på matte när vi gosar. Trevlig helg! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Nafsgosning, det har jag aldrig provat. Men det låter mysigt, litet kärvänligt så där. Säkert gillar er matte det också. Trevlig helg till er med! Buff, buff!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar att borra in nosen i husses hand så den liksom lägger sig runt hela mitt ansikte. Det går knappt att andas då, men vem bryr sig när det är sååååå mysigt. Annars gillar jag att ligga bredvid husse i soffan. Det där med att trampa mage är mer Snuffes grej. Det underliga är att han hävdar att han råkat bli nedskuffad både en och sju gånger. Husse har då påstått att han haft vassa klor...

  SvaraRadera
 4. Egentligen borde nån, kanske du Gustav, skriva en bok om gos och goseställningar, gosetillfällen och annat. Du verkar ha många erfarenheter på området och kan nog samla in fler uppgifter från många bloggkompisar. JAg tror det skulle bli en storsäljare. För övrigt önskar jag dig en jätteskön helg.

  SvaraRadera
 5. SIPPO: Din handgosning är nog ungefär som min armgosning tror jag. Vi är så lika varann på många sätt! Jaså, Snuffe åker också ner, hmm, det kan ju finnas likartade orsaker bakom. Vassa klor, jamar du? Ja, hur skulle man annars kunna göra trädrusningar? Litet ska väl hussemagar tåla?

  KATTSON: Mmm, med många stora och instruktiva bilder. Vilken fin idé! Ska ta upp saker vid nästa träff i Jamlunda. Önskar dig detsamma!

  SvaraRadera
 6. Jag gillar att ligga inkilad mellan mattes arm och kropp och tasstrampa i armhålan. Fast matte brukar också pipa ibland, och hålla fast tassarna för mig. Värst vad mattar och hussar kan vara känsliga! Kurr från Findus.

  SvaraRadera
 7. Armhålan, det låter också som ett bra trampställe, litet mjukt, så där. Ja, jag förstår då inte alls sambandet mellan klorna och skriken. Blir lika förvånad varenda gång. Jag tycker absolut dom överreagerar. Tass!

  SvaraRadera