Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!onsdag 19 maj 2010

Mystiska pälstussar

Husse upptäckte idag en massa ljusa pälstussar på gräsmattan framför rhododendronbusken. Han ropade på matte, så hon kom också dit och tittade. Jag låg uppe på altanen och kollade dem, men jag stannade kvar där, för jag var ju inte så nyfiken på de där tussarna.

Jag hörde att de undrade vad som kunde ha hänt där? Tussarna var litet för ljusa för att vara en kanin. Hade det varit slagsmål med en annan katt? En del av det skulle kunna vara Gustavs underhår, resonerade de. Men ingenting syns ju på Gustav? Matte funderade. Hon tog upp en tuss och delade litet på den. Men nä, de kunde inte bli kloka på vad som utspelat sig där på gräsmattan.

Jag iakttog med sedvanligt lugn allt från min plats i altansoffan. Inte tänkte jag skvallra. De kunde gott ha något att fundera på.

7 kommentarer:

 1. Hihi.. visst kan de undra. De e inte allt de där tvåbeningarna behöver få veta!!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad är det som har hänt? Spännande, vi får genast bilder i huvudet. Oavsett vad så kan vi konstatera vem det är som bestämmer i reviret. Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Dessa människor som inte förstår sig på saker och ting. Jag tycker du kan hålla dem på halster ett tag till. Du kanske kan muta till dig lite gott i utbyte mot information?

  SvaraRadera
 4. NEA: Precis...litet hemligheter måste man ju få ha!

  DUI och DECO: Än så länge är det ingen som rått på mig. Tack och lovmjaou!

  SIPPO: He-he, ett alldeles utmärkt förslag! Ska börja redan ikväll med att begära fyra i stället för tre bitar Dentabits!

  SvaraRadera
 5. Har du överhuvudtaget nån tass med i det här? Eller tänker du bara låtsas att du vet så du får lite mer Dentabits?

  SvaraRadera
 6. KATTSON: Egentligen spelar det ju inte så stor roll, huvudsaken är att jag får flera Dentabits!

  MAYA: Min nos är förseglad...

  SvaraRadera