Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!fredag 21 maj 2010

Mitt första skyltförslagMin första skiss

Jag blir alltmer övertygad om nödvändigheten av regler på min infart. Har därför arbetat fram ett första förslag på företrädesskylt. Tycker själv att den är tydlig nog att förstås av tvåbeningar. Ska fundera litet till, men sedan är det väl bara att sätta igång och snickra ihop skylten. Ska höra om någon av mina lillhussar kan hjälpa till med några praktiska detaljer, som att hålla i redskapen och så. Själv tänkte jag mest leda och övervaka arbetet.

Idag öppnade matte en ny matpåse. Mmmmmm, det jamar jag bara! Tänk att det kan vara sådan skillnad på början och slutet av en påse? Ändå vet jag att matte inte öppnar påsen varje dag, utan portionerar ut i en mindre hink med lock. Jag har varit inne många gånger idag bara för att få smaska i mig av godbitarna. Kunde inte låta bli, trots att jag fixat litet tilltugg där ute också, så magen har inte varit tom, precis.

Och nu är det helg igen. Så här års innebär det ökad skällis-risk, men det är mysigt ändå, för då kommer nog matte vara ute en del med mig. Husse har åkt till norra landet igen, så honom har jag ingen glädje av. Snart kommer han sluta åka dit på ett tag. Det blir bra med mer magtrampstillgång.

Önskar alla mina kompisar en lagom varm och gosig helg! Vi tassas på måndag!

8 kommentarer:

 1. Nyöppnad påse med mat är gudomligt gott. De bästa med smaken av ett påsslut är att man vet att nu vankas snart en ny fräsch påse.

  Tycker ditt skyltförslag är ypperligt! Den behövs helt klart den där skylten.

  Tass

  SvaraRadera
 2. Det var en klar och tydlig skylt. Till och med en förvirrad tvåbening borde ju kunna förstå vad som menas. Med dig som arbetsledare så kommer det att bli en succé och du kan säkert börja sälja skyltar till andra katter runt om i landet. *beundrartass*

  SvaraRadera
 3. NEA: Du känner också skillnad? Tänkte väl det! Kul att du gillar min skylt, få se hur jag ska tassa vidare med den.

  SIPPO: Jag tycker väl det, att den inte ska kunna missförstås. Snart ska jag sammankalla arbetslaget, så får vi se hur vi ska lägga upp jobbet. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Snygg skylt! Och föredömligt tydlig, INGEN kan missa vad som menas. Visst är det skönt med helg och att ha matte och husse hemma. Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Visst är ny påsmat härlig! Inte underligt att man försöker göra inbrott i påsen om matte mot förmodan lämnar den obevakad. Tror precis som övriga jamare att kattskylten kan bli en storsäljare. Och vilken design! *spinner* Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. DUI och DECO: Vad glad jag blir att ni tycker det! Om ingen kan missa det, måste ju också matte fatta. Buff, buff!

  FINDUS, ISAK och RASMUS: Här är påsen alltid instängd i ett ointagligt skåp. *suckjam* Kul att ni gillar designen *gladsvans*

  SvaraRadera
 7. Jättebra skyltskiss. Sen gäller det bara storleken på och placeringen av skylten. Jag skulle tro att ca 2 meter i överkant och 2 meter från topp till spets vore lagom. Skylten bör sen placeras mitt framför infarten till garageplatsen i framkant. Vad tror du om det? Försäljningspris kanske 10 askar Dentabits per skylt? Eller är det för lite? Trevlig helg i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Jaham, det blir en stor och bra skylt...mitt framför infarten *funderar* Undrar just om jag får med husse och matte på det? Du tror inte jag driver det litet för hårt då? *kliar mig osäkert*
  10 askar Dentabits per skylt låter rimligt. Det kan till och med räcka till en och annan bit till tjejerna. Om dom uppför sig. Får ta mig en funderare på det där med placeringen. Ha en trevlig helg du med!

  SvaraRadera