Välkommen att tassa in...

God vän är alltid välkommen!tisdag 11 maj 2010

Nästan, men inte riktigtMen du hinner ju inte med, matte!

Vi tänkte vi skulle göra ett nytt försök att visa er mitt eleganta stakethopp, men då måste matte faktiskt vara blixtsnabb, för det är jag! Som ni förstår kan jag inte avvakta hennes knäppande på den minimala staketstolpen. Den är liksom inte gjord som sittplats för en välväxt katt som jag.

Innan hoppet hade jag varit en stund hos min favoritgranne och kollat de nya dofterna som blivit sedan han farit runt där med en slags brummis. Den lät väldigt otrevligt, så jag höll mig undan. På min sida staketet vet jag av erfarenhet att det är lugnt och tryggt, så jag kunde lugnt avvakta på min trappa. Piff, som ännu är en färsking ute, tog det säkra före det osäkra och stannade inne. Men hon springer ju också och gömmer sig för minsta pip där ute. Och inne med förresten.

Nu ska jag sätta matte på träning i att öva upp reaktionsförmågan, så att jag nån gång får dokumenterat mitt superhopp.

10 kommentarer:

 1. Tänk det är likadant här! men matte har fösökt få med en blåmes på bild! Det blev sådär kan vi jama, suddigt! Det syns ju tydligt att du är på väg ner i alla fall! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Jag håller med ovanstående jamare. Det är precis likadant här. Husse använder nån slags funktion ibland som tar många bilder efter varandra. Sedan kan han välja ut den bästa. Men jag tycker bilden blev bra ändå. Man verkligen känner hur elegant du susar över staketet. *imponerad*

  SvaraRadera
 3. Jag har en rätt snygg sträckning på framtassarna, om jag får jama det själv. Svansen kanske något för mycket bakåtböjd för att få en 10:a. Men nästa gång...

  SvaraRadera
 4. Jag tycker matte får bra betyg på fotot. Sen kan man ju också tycka att om man har ett objekt som du Gustav, så är det ju inte mycket till utmaning för människorna. Det är bara att trycka av så blir det bra. Vi bjuder på så mycket.

  SvaraRadera
 5. Svårt att hinna med, för tvåbeningar har ju inte kattsnabba reflexer. Men precis som de övriga, tycker jag matte har tagit en fin bild. Det är liv och rörelse i kortet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. SIPPO: Vad konstigt, ditt jam syntes inte här när jag tassade till Dui och Deco.
  Problemet här var att matte inte hann knäppa ens första bilden innan jag var på väg ner. Hon måste vara mer på hugget!

  KATTSON: Jodå, i allmänhet är jag väl ganska nöjd också. Och du har rätt i att vi bjuder på oss själva, inga konstgjorda poser här inte!

  SvaraRadera
 7. FINDUS, ISAK och RASMUS: Nä, tänk om dom hade det ändå, då hade man kanske sluppit en och annan svanstrampning...Tassen!

  SvaraRadera
 8. Jättebra foto tycker ja! Man ser hur vig och smidig du är. Inte konstigt matte inte hinner med. De syns ju att du är supersnabb, ingen människa hinner med dig inte.

  Nosbuff!

  SvaraRadera
 9. tänkte precis föreslå samma sak som Sippo, den finns en sån där bra sak som att ta flera bilder samtidigt.

  SvaraRadera
 10. NEA: Med tanke på min mogna ålder får jag väl ändå vara rätt nöjd med min smidighet. Tur det, förresten, för tänk om jag inte kunde hälsa på grannen och få leverkorv *ryser*

  MAYA: Jo, men förutsättningen är ju att matte börjar knäppa redan när jag är i startposition, alltså en milliondels sekund tidigare!

  SvaraRadera